سلام خدمت دوستان عزیز
راستش صبح لب تاپ بردم به یکی از همین جاهایی که کارشون بازیابی اطلاعات هستش .
خلاصه دادم بهشون گفتم که خیلی سریع هم میخوام بعد از ما لب تاپ گرفت و روش یکمقدار کار کرد، بهم گفت درست میشه و اینقدر مبلغش هست و 10 دقیقه هم طول میکشه.
بعد از 10دقیقه گفت برم ببینم کاری که کرده ، دیدم هارد لب تاپ به کامپیوتر وصل کرده و از انجا از داخل manage خود ویندوز بهم هارد نشون داد دقیقا بهمون شکلی که بودش با 3تا پارتیشنی که بود، همون حجم و پارتیشن بندی دقیقا مشخص بود که هارد یا حالا پاک نشده یا اینکه یک اتفاق دیگی براش افتاده تا به این شکل در امده اما خودم میگم تو نصب ویندوز دیدم که هارد یکی شده.
حالا انا با چی و چه برنامه ای انکار کردن چی بوده برای خودم خیلی مهمه.اما میگم به همون شکل قبل همه برگشت کلا همه چیز
اما بعد از این مراحل امدم ویندوز بریزم دیدم که حالا همون هاردی که قراره داخلش ویندوز نصب بشه بصورتی که هارد delete شده و هارد باید حجم داد فرمت کرد شده خلاصه زدیم روش ویندز نصب کردم .بدون دردسری نصب شد
حالا این میخوام برای کسایی که به این مشکل یا پیغام در نصب ویندوز 8 برخوردن بگم( کسانی که مثل من از این مورد اطلاع نداشتن) ، زمانی که میخوایم از ویندوز 7 به 8 مهاجرت کنیم باید اول ان پارتیشن system reserved همراه با پارتیشن که قراره داخلش ویندوز نصب بشه delete و یکیش کرد، تا با این پیغام روبرو نشد
We couldn't create a new partition or locate an existing one. For more information, see the Setup log files
من علت اینکه این پیغام میدیدم این بود که system reserved من مال ویندوز 7 بود با حجم 100 مگابایت در صورتی که مال ویندوز 8.1 حجمش 350 مگابایت هست.اشکال همین جا بود که الان فهمیدم. خواستم این مطالب اینجا بگم که شاید بکار کسی امد و دوم اینکه از طریق چه برنامه ای تونستن هارد به شکل اول برگردونم.

Bookmarks