اگر با lan وصل هستید . یکبار درایور کارت شبکه رو انیستال و درایور جدیدش رو از سایت سازنده دانلود و نصب کنید .
کاربر شهرسختافزار
با سلام
الان چند روزه که با هیچ برنامه مدیریتی داتلود، نتونستم هیچ فایلی دانلود کنم
مشکل به این صورته که: هر فایلی تا 99% دانلود میشه و بعد از اون قابلیت رزیوم لینک ها از بین میره و سپس ارور دریافت می کنم.
و به این ترتیب فقط ترافیکم از کفم میره و چیزی عایدم نمیشه. از 8 سرور معتبر هم دانلود کردم.شامل سرورهای (سافت 98،میهن دانلود،سرزمین دانلود،آپلود بوی،پی سی دانلود و ...)
4 ساعت با پشتیبانی adsl تماس گرفتم و اونها تمام جوانب رو بررسی کردن. گفتن مشکل از جانب اونها نیست.
البته با team viewer وصل شدن به سیستمم و خودشون مشکل رو دیدن. اما راه حل عملی نداشتن.
همچنین آنتی ویروس و ویندوزم آپدیت شده. اما کماکان مشکل پابرجاست.(ویندوز 8.1)
آخرین ورژن idm رو هم نصب کردم.برنامه Download Accelerator Plus 10 و Free.Download.Manager.v3.9.4.Build.1482 رو هم نصب کردم.
تصویر زیر نمایی از لحظه دریافت ارور در 99% هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
JiMmY.j (27-01-15), M3RS4D 50062 (27-01-15)
کاربر شهرسختافزار
آخرین درایور لن نصب هست. منتهی من حتی لن رو قطع کردم و با وایرلس هم وصل شدم. باز هم درست نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا دانلود به 99% میرسه و ارور میده و یا اینکه در همون اوایل دانلود ارور صفحه آبی ظاهر میشه و سیستم ریست میشه
موندم با این مشکل چیکار کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظرم مشکل از سیستم عاملتون هست
با یه سیستم دیگه یا حتی موبایل یا تبلت دیگه از WiFi تست بگیرید تا اطمینان حاصل کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks