عکس کوچیکه معلوم نمیشه مدیر گرامی
کاربر افتخاری
سلام...
من يه مشكلي دارم كه بيشتر در قسمت WORD خودش رو نشون ميده...
اونم اينكه همين كه ورد رو باز مي كنم اين پيغام مياد...
t27087_fopikfehu0&.jpg
كسي مي دونه اشكال از كجاست؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
عکس کوچیکه معلوم نمیشه مدیر گرامی
D J V A H I D (26-03-10)
کاربر افتخاری
رو عكس كليك كني بزرگ ميشه هاااا...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون...
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
عضو VIP شهرسختافزار
نمیشه خب ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر افتخاری
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدhttp://www.irupload.ir/images/fopikfehu0qr1lsegc6c.jpgبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
fopikfehu0qr1lse&#.jpg
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
ViViD (27-03-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزيز. پيشنهاد مي کنم دوباره Office رو نصب کنبد.آخرين سرويس پک Office 2010 رو به صورت Typical نصب کنيد بهتره.
arven_andomil (27-03-10)
|
|
کاربر افتخاری
من 2007 دارم ...2010 كه اصلا به در نميخوره البته ببخشيدا...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
عضو VIP شهرسختافزار
از ورژن دیگه ای از این آفیس استفاده کنید شاید مشکل برطرف بشود این میگه در نصب دچار مشکلاتی برای زبانها شده است که شاید آفیسی که نصب کردید کامل نبوده
قبلاً همین مشکل رو داشتی یا قبلاً همین آفیس رو نصب می کردید مشکلی نداشتی و فقط الان اینجوری شده؟
arven_andomil (27-03-10)
کاربر شهرسختافزار
عزيز بنده اين اصطلاح عمومي غلط رو همين جوري گفتم(اصطلاح غلط Office 2010). در حاليکه همشون همون Office 2007 هستن با Service Pack هاي جديد. نهايتا اينکه به نظر من آخرين سرويس پک Office 2007 رو که از کامل بودنش مطمئن هستيد نصب کنيد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (27-03-10)
کاربر افتخاری
نه قبلا نداشتم... اين geniue لعنتي هي مي اومد نصب بشه از اون به بعد اين جوري شد...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks