بله باید روی AHCI باشد
Support for the Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST)
کاربر شهرسختافزار
بله باید روی AHCI باشد
Support for the Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST)
کاربر شهرسختافزار
الان هر سه ویندوزم تو حالت ide نصب شدند!! میشه کاری کرد برن تو حالت ahci?! منظورم اینه که بدون نصب ویندوز جدید اینکار رو انجام بدم؟!
خیر . من راهی رو نمیشناسم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
پس یعنی هیچ راهی نداره که این قابلیت رو فعال کنم؟!
اگر براتون خیلی مهم هست . دوباره ویندوز رو نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
از لحاظ شما عملکرد هارد دیسک من چند در صد با این روش بهبود پیدا میکنه؟!
این تفاوت عملکرد در دوحالت ata و ahci در ssd هست . تو هارد هم تاثیر داردولی خیلی سریعتر نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSD Benchmark Tests: SATA IDE vs AHCI Mode | AHCI vs IDE,SSD,AHCI,IDE,SATA,Solid State Drive,Benchmark Performance SSD Testing AHCI vs IDE,Benchmark Performance SSD Testing: Intel ICH10 SATA AHCI vs IDE Mode Speed and IOPS Comparison
کاربر شهرسختافزار
تو این لینک حالت ide انگار سرعت بیشتری داره نسبت به ahci?!
nima_hl (19-12-14)
عدد ارقام درست نگاه کنی متوجه میشی تو حالت AHCI عملکرد بهتری دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks