arven_andomil جان شما میتونی توی همون Scheduler و در قسمت Files in the Queue اولویت مورد نظرتو برای دانلود با اون فلش های زرد زنگ مشخص کنی ، و همچنین تعداد فایل همزمانی که باید دانلود بشه .
SSA Super V.I.P
arven_andomil جان شما میتونی توی همون Scheduler و در قسمت Files in the Queue اولویت مورد نظرتو برای دانلود با اون فلش های زرد زنگ مشخص کنی ، و همچنین تعداد فایل همزمانی که باید دانلود بشه .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیدم این تایپیک هست همین جا مطرح کردم و تایپیک جدید نزدم
چطور میشه تنظیم کرد که یک فایل ابتدا دانلود بشه بعد فایل بعدی شروع بشه ؟ من که در چند حالت امتحان کردم دو فایل با هم دانلود میشن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چطور تنظیم کنم که کامپیوتر بعد از اتمام دانلود خاموش بشه ؟
با تشکر
Comodo Internet Security
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیدم این تایپیک هست همین جا مطرح کردم و تایپیک جدید نزدم
چطور میشه تنظیم کرد که یک فایل ابتدا دانلود بشه بعد فایل بعدی شروع بشه ؟ من که در چند حالت امتحان کردم دو فایل با هم دانلود میشن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چطور تنظیم کنم که کامپیوتر بعد از اتمام دانلود خاموش بشه ؟
با تشکر
آخرین ویرایش توسط K1LOU در تاریخ 16-07-11 انجام شده است
Comodo Internet Security
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks