سوالی هست که شاید به درد دیگردوستان نیز بخوره و اون اینه که چطور میشه سرعت IDM رو به حداکثر رسوند ؟ یعنی به فرض نرم افزار فوق از کل پهنا استفاده کنه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
سوالی هست که شاید به درد دیگردوستان نیز بخوره و اون اینه که چطور میشه سرعت IDM رو به حداکثر رسوند ؟ یعنی به فرض نرم افزار فوق از کل پهنا استفاده کنه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
این تنظیمات باعث میشه این نرم افزار بتونه از تمام سرعت اینترنت استفاده کنه و ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
aadam (08-08-10), D J V A H I D (08-08-10)
عضو VIP شهرسختافزار
stable نیست ... یعنی پایداری نداره ... سرعتش ناگهان از 55 به 2 و به 33 و ... kb میرسه ... منظورم اینه که هی کم و زیاد میشه و وقفه ایجاد میکنه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام وحید جان. به نظر من هم 16 تا Connection زیاده. شما اگر نوع خط و سرعتتون رو در قسمت Connection Type/Speed تعیین کنید، نرم افزار تعداد Connection مناسب با ارتباط شما رو تعیین می کنه. IDM هم به نظر من خوب از پهنای باند استفاده می کنه. نشون به اون نشون که سرعتش از دانلود کردن معمولی با IE بیشتره و ضمنا در حالتی که فایلی رو داره دانلود می کنه تقریبا میتونم بگم نمیشه سایتی رو با مرورگر باز کرد.
aadam (08-08-10), D J V A H I D (08-08-10), mohsen_star (08-08-10)
عضو VIP شهرسختافزار
با تشکر ... خب منم میخوام تمام قدرت روی IDM باشه ... صفخه هم باز نشه خیالی نیست ... اگه پایدار میشد حرف نداشت ... آخه اینترنته شبا رایگانه ساعت 1 تا 7-8 صبح بکوب میذارم واسه دانلود ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من هم منظورم به این بود که خود نرم افزار به طور بهینه ای از پهنای باند استفاده می کنه چون در حین دانلود خیلی سخت میشه صفحه ای رو باز کرد. بعضی وقتها که سرعت افت میکنه به اینترنت شما مربوط میشه. مثلا من به تجربه فهمیدم که اگر شما لینک هایی رو که به نرم افزار برای دانلود میدید به طور یکی در میون از سرورهای متفاوت باشه و نرم افزار رو تنظیم کنید که همزمان دو لینک رو با هم دانلود کنه (در نتیجه در یک زمان دو لینکی که داره دانلود میشه از دو سرور مختلف باشه) یه مقداری میتونه جلوی این افت سرعتی که شبها پیش میاد رو بگیره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks