سلام دوستان عزیز
می توانیدبه من سایتی مرجع رامعرفی کنیدکه درآن به نرم افزارهای مختلف امتیازداده باشد؟
مثلادنبال یک نرم افزارگرافیکی می گردی این سایت فتوشاپ رامعرفی کنه ومطمن باشی که بهترازفتوشاپ نیست.
امیدوارم مطلب راواضع بیان کرده باشم .باسپاس
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان عزیز
می توانیدبه من سایتی مرجع رامعرفی کنیدکه درآن به نرم افزارهای مختلف امتیازداده باشد؟
مثلادنبال یک نرم افزارگرافیکی می گردی این سایت فتوشاپ رامعرفی کنه ومطمن باشی که بهترازفتوشاپ نیست.
امیدوارم مطلب راواضع بیان کرده باشم .باسپاس
|
|
یه همچین چیزی من تابجال ندیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی
منم مثل شما هستم که دنبال کاملترین - بهترین - برنامه برای یه مورد + گرافیک و اینترفیس خوب میگردم و فقط موضوع برنامه رو تو گوگل سرچ میکنم و تو صفحه اول هم بهترین برنامه ها رو میاره
مثلا دیروز میخواستم به برنامه خوب برای بهینه سازی هاردم بگیرم
نوشتم بهترین برنامه برای بهینه سازی هارد
از سایتای ایرانی و مرجع چنتا برنامه اورد همشون بهترین بودن
این طوری هم میشه این خلع رو پر کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی یه چیزی
من بهتر از SoftPedia.com ندیدم
iranpg (06-10-14), mehrdad_ab (06-10-14)
کاربر شهرسختافزار
باسلام وتشکرازشمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب ازکجامی شودفهمیداین نرم افزاری که توگوگل سرچ می کنی وسایتهای ایرانی می اورندبهترباشه!من یک مرجعی می خواهم تابااستنادبه اون مرجع خوبی وبدی نرم افزارراتشخیص بدم.
برای مثال آگردرگوگل به فارسی سرچ کنیم دانلود بهینه سازی هارددرصفحه اول ....است واگراینبار انگلیسی بنویسیم Download Hard Optimization درصفحه اول ...است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هیچ فرقی نمیکنه ,اصلا شما روسی بنویسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranpg برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همیشه بهترین هارو میاره یا بهتره بگم اونایی که بیشترین دانلود داشته
hamed 111 (07-10-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks