اون دفعه گفتم از COMODO INTERNET SECURITY استفاده کنید .
کاربر شهرسختافزار
سلام مدتیه دقیقا احساس میکنم ویروسی شده سیستمم چون وقتی مرورگرو باز میکنم یهو ده تا سایت مث پاپ اپ باز میشه و اینم یه نمونش هست که مرورگر میگه سایت گمراه کننده هست..فقط این وسط احساس میکنم یه نفر داره سیستممو هک میکنه و به سیستمم نفوذ پیدا کرده چون وقتی هدفون رو میزارم روی گوشم بعضی مواقع دقیقا مشخصه انگار یکی تو سیستممه و صداهایی میاد از توی هدفون انگار یکی پشت سر هم داره رو پوشه های کامپیوترم کلیک میکنه با موس و اصلا معلوم نیست کیه و چیه!بنظرتون چیکار کنم؟لازمه ویندوزو عوض کنم دوباره؟در ضمن لطفا اگه پیشنهاد انتی ویروس میخواید بگید یه چیزی بگید که رایگان باشه و احتیاج به لاینسس و ...نداشته باشه چون من پول ندارم بدم انتی ویروس بگیرم ..با تشکر
http://8pic.ir/images/fnrry4m3hfs07tr5d88o.jpg
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط ashkan4030 در تاریخ 01-09-16 انجام شده است
|
|
ashkan4030 (01-09-16)
کاربر شهرسختافزار
امید جان خسته نباشی . شما از عملکرد کو مو دو مطمئنی ؟ . چون من هم میخوام کو مو دو نصب کنم بجای ناد 32 . بخاطر همین سئوال کردم . آخه یه کم بعیده که نرم افزار رایگان خدمات خوب ارائه بدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مطمئن نبودم به کسی پیشنهاد نمیدادم دوست خوبمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
اره درسته فراموش کرده بودم...همین الان دانلود کردم..ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks