با سلام
دوستان 2 روز پیش بنده 2 گیگ کلیپ با فرمت mp4 دانلود کنم..در درایو c رو دسکتاب کامپیوتر حواسم نبود پاک کردم..با برنامه Active.File.Recovery.Professional.14.5.0 هم ریکاوری کردم ولی اون کلیپ ها رو نیاورد..ایا راهی هست برگرده؟؟
با سلام
دوستان 2 روز پیش بنده 2 گیگ کلیپ با فرمت mp4 دانلود کنم..در درایو c رو دسکتاب کامپیوتر حواسم نبود پاک کردم..با برنامه Active.File.Recovery.Professional.14.5.0 هم ریکاوری کردم ولی اون کلیپ ها رو نیاورد..ایا راهی هست برگرده؟؟
|
با اخرین نسخه برنامه ایزی ریکاوری اسکن کنید و ریکاوری کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (15-10-17), javaheri69 (14-10-17)
متاسفانه ریکاوری شد ولی اون فیلم ها پیدا نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید راه دیگه سراغ دارینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با برنامه recover my files میتونید بگید فقط mp4 ها رو ریکاور کنه
To improve is to change. To perfect is to change often
DOOM999 (14-10-17), javaheri69 (15-10-17)
نشد متاسفانه..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EASEUS Partition Master Professionalبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (15-10-17)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks