وقتی برنامه هایی مثل آنتی ویروس روی حالت آنلاین اسکن میکنند بله احتمالا هارد ها روشن میشوند ولی این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه
از قسمت power & sleep ویندوز، هاردها رو گذاشتم در صورت بیکاری روی ده دقیقه خاموش شن
وقتی خاموش میشن بعد از حدود نیم ساعت هاردهای اکسترنالم همگی با هم روشن میشن و دوباره بعد از ده دقیقه خاموش میشن و این روند همینطور تکرار میشه
میخواستم بدونم چرا بدون دلیل هاردها روشن میشن حتی وقتی پشت سیستم هم نیستم این اتفاق میفته
ویندوزمم ده هست
اگر این مشکل قابل حل نیست به نظرتون هاردها اصلا خاموش نشن بهتره یا به همین صورت خاموش روشن بشن؟
|
DOOM999 (02-08-18), lii (25-07-18), Mohammad-RI (26-07-18)
اقا ما انتی ویروس و فایروال و خیلی چیزارو بستیم ولی کماکان این اتفاق میفته
شاید این یک موضوع نرمال باشه و کسی دقت نکنه اما از اونجا که یک هارد اکسترنال من با صدای بلندی روشن میشه من این موضوع رو متوجه شدم
بعد خواستم یک هارد هم حجم خودش بخرم بکاپ بگیرم قیمتا بالای یک میلیون تومن بود بیخیال شدم
صداش مثل روشن شدن یک پاوره یه همچین چیزی (هووووووووووووووووووم)
ببینید مشکل نداره اگه داره خاموش کنم عطاش رو به لقاش بسپرم:
02-August-2018_19-54.png
آخرین ویرایش توسط lii در تاریخ 02-08-18 انجام شده است
هارددتون مشکل جدی نداره , صدای اسپین موتور اگه خش خش نکنه ( ساییدن و ضربه زدن هد ) هاردتون هیچ مشکلی نداره
رو حالت کلین بوت هم تست کنید ( هیچ استارتاپی نیست, و هیچ سرویس فعال نیست فقط ویندوز اجرا میشه )
هارد هارو رو سیستم دیگه با ویندوزی غیر از ورژن ویندوز خودتون و با تنظیمات فعلی بذارید , و دوباره تستشون کنید , قسمت مدیریت پاور .. ویندوز ده خیلی هوشمند نیست . با خیلی از دستگاه ها سازگار نیست ( من خودم میذارم روی Never sleep ولی سیستمم اسلیپ میشه :|:|برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
ممکنه ویندوز اپدیت جدید دریافت کرده و سرویس جدیدی به ویندوز اضافه شده که مسئول چک کردن و فضولی کردن تو اطلاعاته:| هربار با یه اسم جدید میذاره
درمورد سوال اخرتون به نظر من هاردها خاموش نشن بهتره :) هربار باز کردن مای کامپیوتر باعث استارت خوردن دوباره میشه , و مثل اینه یه موتور الکتریکی رو هی خاموش روشن کنی , که باعث کاهش عمرش میشه
lii (02-08-18), Mohammad-RI (03-08-18)
DOOM999 (02-08-18), lii (02-08-18), Mohammad-RI (03-08-18)
توی این هاردی که عکسش رو گذاشتم بازی اجرا میکنم وقتی بازی در حال لود شدن هست به شدت صدای خش خش شبیه ریزش سنگ ریزه میده :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط -MohammdKhan- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
02-August-2018_22-29.png
یک سوال، آیا امکان داره هاردی بدون ضربه خوردن به یکباره خراب بشه؟ (بدون ارور در برنامه های هارد مثل hd tune و صد در صد سلامت در sentinel)
یا اول ارور میدن و بعد کم کم خراب میشن؟
آخرین ویرایش توسط lii در تاریخ 02-08-18 انجام شده است
|
ببخشید دیر پاسخ دادم
حجم زیاد بازی و همینطور خواندن و نوشتن اطلاعاتش باعث میشه هارد این صدارو بده ( احتمالا افزایش دما تو تابستون هم برروی انبساط قطعات تاثیر بذاره )
هارد با اهن ربای خیلی خیلی قوی ممکنه خراب شه ( اهن ربای نئودیوم با ابعات 100 میلی در 100 میلی ) ولی با اهن ربای معمولی هیچیش نمیشه برق نوسان کنه هم ممکنه هارد خراب شه ولی چون هارد اکسترنال هس فک نمیکنم این موضوع تاثیر بذاره
عمر مفید متوسط هارد دیسک ها 4 ساله یعنی بهطور مداوم 4 سال در چرخش باشن که این عدد برای شما 341 روزه و به یک سال نرسیده ,
اگر اطلاعات خیلی مهمی دارید و واقعا هارد هاتون صدای عجیبی میده از اطلاعات بک اپ بگیرید .
DOOM999 (13-08-18), Mohammad-RI (14-08-18)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks