با سلام دوستان من یک فایل رو میخام پرینت بگیرم باید با چه فرمتی ذخیره کنم؟؟؟در ضمن فایل من متن هست
کاربر شهرسختافزار
با سلام دوستان من یک فایل رو میخام پرینت بگیرم باید با چه فرمتی ذخیره کنم؟؟؟در ضمن فایل من متن هست
آخرین ویرایش توسط javaheri69 در تاریخ 07-03-16 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
AMD>INTEL (07-03-16)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز متن من با فرمت xps viewer ذخیره شده ایا میشه پرینت گرفت ازش یا ن pdf حتما باید باشه؟؟چطوری به pdf تبدیلش کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
salpc (08-03-16)
کاربر شهرسختافزار
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو هم تست کنید .
داÙÙÙØ¯ Readiris Corporate v15.0.1 Build 6453 Middle Eastern + Pro v15.
Readiris Corporate - نرم افزار تبدیل عکس به متن تایپ شده (OCR) با پشتیبانی از زبان فارسی
AMD>INTEL (08-03-16)
مبدل xps به Pdf وجود داره تبدیل کنید و ببرید پرینت بگیرید
تبدÛÙ ÙØ§ÛÙ ÙØ§Û XPS ب٠PDF - Ù¾Û Ø³Û Ú©ÙØ¦Ø³Øª
javaheri69 (07-03-16), salpc (08-03-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنون.با این برنامه که گفتین کار کردم..ولی متاسفانه چون فایل من فارسی تایپ شده وقتی تبدیل میکنم خراب میشه بهم ریخته میشه ..چکار کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks