با برنامه mini tool پارتشین ویزارد . پارتشین ریکاوری کنید احتمال داره پارتشین برگرده
با سلام
پارتیشن F رو کاملا خالی کردم و با Partition Manager Professiona به درایو G با320 گیگ اضافه کردم. هنگام عملیات سیستم به حالت خاموش رفت. وقتی موس رو حرکت دادم و صفحه لود شد اسم درایو G حذف شد و به حالت not formatted در آمد.
سوالم اینه 1- آیا امکان باز گرداندن پارتیشن هست؟
2- درصورت بازگشت پارتیشن، آیا فایلها سالم باقی میمونن؟ چون فکر کنم فایلها چند تکه میشن ممنون میشم اساتید فوری پاسخ بدن چون فایلهاش برام حیاتی هستن
|
artin005 (02-08-18)
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از جوابتون یکی از دوستان پیشنهاد داد ولی اینجوری شد طبق دستور پیش رفتم سپاس
untitled11.png
فکر کنم بد از بدتر شده؟
نرم افزارهای Active@ جواب میدن؟
آخرین ویرایش توسط artin005 در تاریخ 02-08-18 انجام شده است
طبق راهنمایی و آموزش یکی از فروم های سایت ....... از mini tool استفاده کردم وقتی هم تو پارتیشن اکسپلورر میرم از طریق mini tool اینجوری نشون میده.
untitled12.png
آدرس رو اگر بخواهید خصوصی میفرستم
باید پارتشین ریکاوری به صورت full انجام بشه . من آموزش های .... فروم نمیدونم عزیز اگر راهنمایی دقیق میخوای باید شرح حال درستی بهم بدی .
|
1. آخرين ورژن برنامه MiniTool Partition Wizard را دانلود ، نصب ، رجیستر و اجرا كنيد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2. طبق عكس زير روي ديسك مورد نظر راست كليك و گزينه Partition Recovery را انتخاب كنيد .
3. مطابق عكس زير و در مرحله Scanning Range Settings گزينه Full Disk را انتخاب كنيد و سپس دكمه Next را بزنيد .
4.در مرحله Scanning Method Settings ، گزينه Quick Scan را انتخاب كنيد . البته اگر در اين مرحله پارتيشني پيدا نشد بعداً ميتوانيد Full Scan را هم تست كنيد .
نكته مهم : اگر هارد ديسك مورد نظر چند پارتيشن داشته باشد ، مطمئن باشيد كه تمامي آن (هم پارتيشنهاي سالم + پارتيشن RAW شده مورد نظرتان) در فرايند Scan بازيابي شده اند و چيزي از قلم نيافتاده باشد و همگي آنها هم تيك خورده باشد . چون بعداً قرار هست کلیه پارتيشنهاي انتخاب شده در Partition Table رجيستر شوند . بنابراین باید از قبل بدانید که هارد دیسکتان چه تعداد پارتیشن داشته (از طریق Disk management) چون حتی پارتیشنهای مخفی (آنهایی که Letter نداشته اند) هم بایستی انتخاب بشوند .
نکته دیگر : پس از تکمیل Scan هارد ديسك ، علاوه بر پارتيشن RAW شده مورد نظرتان ، ممكن هست پارتيشنهاي حذف شده ديگري هم پيدا شود كه معمولاً مربوط به زمانهاي قديم هست و نبايد انتخاب شوند
6. پس از انتخاب كليه پارتيشنهاي سالم و پارتيشن RAW شده مورد نظرتان و زدن دكمه Finish ؛ مطابق عكس زير دكمه Apply را که در قسمت بالا سمت چپ هست بزنيد تا كليه پارتيشنهاي انتخاب شده در مرحله قبل در Partition Table رجیستر و عمليات ريكاوري پارتيشن انجام شود .
می بخشید که طولانی شد ولی دقیقا طبق این راهنماییها انجام دادم ولی نتیجه رو در بالا مشاهده می کنید.
این دفعه فول اسکن کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط artin005 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
artin005 (02-08-18)
با راهنمایی دوستان و امید به خدا از این مرحله انجام میدم مرحله Scanning Method Settings درسته؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و چون زمان زیادی برای عملیات بازیابی انجام می شه فعلا خدا نگهدار دعا کنید برگردن دست حق نگهدارتون البته همیشه آنلاین هستم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks