سلام دوستان کسی راه حل قطعی برای ویروس z connect سراغ داره؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان کسی راه حل قطعی برای ویروس z connect سراغ داره؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-ویندوزت رو عوض کن
2-داخل درایوهات نرو
3-nod 32 نصب کن بعد آپدیتش کن
4-اسکن کن و ویروس رو حذف کن
5-یک کانکشن خودت به نام z connect بساز.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
rezaaghili (22-01-10)
http://www.im-infected.com/adware/z-connect.html
همچنین شما میتوانید این نرم افزار را امتحان کنید
http://www.malwarebytes.org/products.php
reza76622201 (23-01-10), rezaaghili (22-01-10)
کاربر شهرسختافزار
مرسی ولی منظور من بدون عوض کردن ویندوز بود
مرسی JEskandari
کاربر شهرسختافزار
رضا جان ميشه اثرات مخرب اين ويروس رو هم بگيد؟ ممنون ميشم.
کاربر شهرسختافزار
سلام اقا رضا
والا این ویروس یعد از کانکت شدن به اینترنت بعد از 3-4 دقیقه(شاید هم کمتر) کامپیوتر رو دیسکانکت میکنه
ما تو مغازه مجبوریم ویندوز رو عوض کنیم البته مک افی اپدیت این ویروس رو میگیره ولی اگه کامپیوتر الوده شده باشه ویندوز رو عوض میکنیم
حالا دوستمون خوبمون JEskandari یه راه حل داد قراره امتحان کنم ببینم تاثیر داره یا نه
گفتم شاید مثل ویروس ask که انتی ویروس مخصوص داره و سریع همه عکس ها رو برمیگردونه این هم یه انتی ویروس داشته باشه برای خودش
البته توی قضیه ask نود 32 ویروس رو راحت میگیره ولی یکی یکی عکس ها رو درست میکنه که خیلی طول میکشه
reza76622201 (23-01-10)
|
|
راستش Z-Connect بیشتر توی طبقه بندی dialler , Malware قرار میگیره تا ویروس برای همین هم بعضی از آنتیویروس ها اون را نمیشناسند.
rezaaghili (23-01-10)
کاربر شهرسختافزار
antimaleare رو تست کردی که راحت جلوشو 100% بگیره
اخه برای مغازه میخام نمیخام نصب کنم و به مشتری بگم درست شده و بعدشم هیچ...
بحث پاک کردن با بحث جلوگیری از آلوده شدن یک کم فرق داره .
راستش من خودم از ٍESET Smart Security 4.0.467.0 استفاده میکنم تا حالا از این چیزا نگرفتم. به نظر من برای مشتری بهترین کار نصب یک سویت AntiVirus کامل هستش که Malware و Adware را هم جلویش را بگیره.
در ضمن باید طرف خودش بفهم هیچ چیز کامل نیست و اگه برنامه اخطار میده این فایل خطرناک نره آنتی ویروس را غیرفعال کنه بعد فایل را اجرا کنه آخرشم فرداش راه بیفته که بردم اینجا فقط پول گرفت هیچ کاری نکرد آنتی ویروسش هم بی فایده بود.
کاربر شهرسختافزار
شما هم مثل خودم هستی منم دقیقا از این انتی ویروس و این ورژن استفاده میکنم
راستی شرکت نود دیگه انتی ویروس ها شو 30 روزه کرده
نظرت چیه؟
راهی برای خلاص شدن از شر این مشکل هست؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks