سلام دوستان هات عزیزامیدوارم حالتون مثه من نباشه 2روزه روزی 15 ساعتو پشت سیستم بودم که مشکلو حل کنم اما انگارنه انگار.مشکل اینه که وقتی ویندوزبالا میاد 5دقیقه اول سیستم هنگ میکنه یعنی هنگ کلی نه که نشه کاری کرد مثلا راحت درایوها باز میشه امامنوی استارت هنگ میکنه تا 5دقیقه واینا نگذره درست نمیشه! اولش به ویروسی بودن سیستم مشکوک شدم با اینکه nod 32اپدیت بود اما اونم دقیقا اولش پیغام میده نمیتونه کامل از سیستم حفاظت کنه یهو میبینی فایروال خاموش میشه بازم روشن میشه اصلا سرم سوت کشید تاحالا همچین مشکلی ندیدم یعنی تا 5دقیقه اینا سیتم دستم نیست انگار صد نفر دارن دستکاریش میکنن هرکسی یه جور 3تا ویروس کش دیگم امتحان کردم مثه avg....حتی ضدتروجانو اینام همشونم به روز!امابازم میگن نمیتونن کامل محافظت کنند!ویندوزمsp3بود عوضش کردم 7فرقی نکرد. درایورها هم اپدیت!از این mini xp استفاده کردم که روی boot cd ایناست اما تو روت درایوام چیز مشکوکی نیست همه چیز عادی قبلنا با این بوت سی دی همه کار میکردم اما الان اینم نشد اما بعد 5مین سیستم خوب میشه انتی ویروس مشکل نداره هیچی هنگ نمیکنهتا باز سیستم ریستارت بشه انگار هیچ کاری نکردیخداییش بدجوری اعصابمو داغون کرده دوستان توروخدا کمکم کنید رو سیستم خیلی حساسم به خاطر همینم 2روزه دست به درسم نزدم تواین وقت که امتحان دانشگام شروع شده

Bookmarks