SajjadKhati (09-01-19)
درود
روی pc یک ssd، یک هارد 1 ترا و یک 250 نصبه، چند هفته ای میشه که برنامه هایی که روی هارد یک ترا نصبن خیلی دیر اجرا میشن، بعد از بالا اومدن ویندوز مثلا روی آیکون یک بازی یا برنامه کلیک میکنم 3 یا 4 دقیقه بعد برنامه اجرا میشه، نکته ای که باید بگم اینه که 3 یا 4 دقیقه بعد از بالا اومدن ویندوز این مشکل دیگه وجود نداره.
با hd sentinel چک کردم سلامتی هارد یک ترا 100% هست و مشکلی نداره پس مشکل از کجاست ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
SajjadKhati (09-01-19)
|
سلام
با hd tune pro هم چک کنید و شات بذارید .
بعد اینکه ممکنه این برنامه ها اطلاعات دقیقی ندن چون تک تک سکتورها را چک نمیکنن .
بهتره علاوه بر اینا ، با hdd regenerator هم اسکن کنید (قبل از اسکن هم بهتره بکاپ از هاردتون داشته باشید)
برای کامل شدن تست هم از سلامتی کابل ساتا مطمئن بشید و برای اطمینان ، بهتره تعویض اش کنید .
از سلامتی پاور هم همینطور (هر چند احتمالش بسیار کمه)
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 09-01-19 انجام شده است
Mehrdad.A 88 (09-01-19), Speed Racer (10-01-19)
پاور که یک سالش بیشتر نیست، الان دارم یکی از بازی ها رو روی هارد 250 کپی میکنم ببینم از روی این یکی هم دیر اجرا میشه یا نه، اینطوری خیلی چیزا معلوم میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://s9.picofile.com/file/83484339..._09_214628.jpg
http://s8.picofile.com/file/83484339..._09_214656.jpg
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
SajjadKhati (09-01-19)
از روی هارد 250 هم همینطوره، پس مشکل از هارد دیسک ها نیست. این بازی ها چیه PC داره با من میکنه !
بنچمارک بگیر از هارد با hd tuneبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (10-01-19), SajjadKhati (10-01-19)
"نکته ای که باید بگم اینه که 3 یا 4 دقیقه بعد از بالا اومدن ویندوز این مشکل دیگه وجود نداره."
ببین اکتیو تایم هاردها در تسک منجر چطوره اگر بدون هیچ ترنسفری اکتیو تایم بالا باشه و روی صد گیر کنه، اوضاع خطرناکه و هرچه سریعتر از فایلات بکاپ بگیر
Mehrdad.A 88 (10-01-19), SajjadKhati (10-01-19)
|
درود، بنچمارک از هارد یک ترابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://s9.picofile.com/file/83484795..._10_121441.jpg
اکتیو تایم عادیه، مشکلی نداره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6432168421 (11-01-19), DOOM999 (12-01-19), Mehrdad.A 88 (10-01-19), SajjadKhati (10-01-19)
سلام
دوستان راهنمایی کردن .
یه نکته ی تکمیلی بگم که این ارور interface crc ، معمولا میگن امکان داره بخاطر اشکال در کابل ساتا باشه . حتما این کابل را عوض کنید . یا اینکه اگه برای این نبود ، امکان داره از برد هارد باشه . کلا اگه این مقدار 3 برای interface crc بالاتر نره ، مشکل خاصی نداره ولی کابل ساتا اش را عوض کنید .
DOOM999 (12-01-19), Mehrdad.A 88 (10-01-19), Speed Racer (10-01-19)
تنها برنامه های استارت اپ آنتی ویروس، فایروال و درایور ها هست که همیشه بوده، چیزه جدیدی اضافه نشده. ظاهرا اینم از اون مشکلاتیه که یا خودش درست میشه یا باید باهاش سر کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما کابل ها رو یک چک میکنم عزیز .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (10-01-19)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks