باسلام
از فایرفاکس استفاده میکنم آخرین نسخه 58.1 اما لعنتی خیلی پردازنم رو اشغال میکنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز 10 64 بیتی
پردازنده : i5 7500
رم 8 گیگ 2400
به نظر شما مشکل از کجاست ؟
باسلام
از فایرفاکس استفاده میکنم آخرین نسخه 58.1 اما لعنتی خیلی پردازنم رو اشغال میکنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز 10 64 بیتی
پردازنده : i5 7500
رم 8 گیگ 2400
به نظر شما مشکل از کجاست ؟
|
من فایرفاکس استفاده میکنم مشکلی ندارم روی ویندوز 10 64 پرو . احتمالا افزونه ای ریختی که اشغال میکنه cpu رو یک رسیت کلی بکن مرورگر یا افزونه ای داری پاک کن ببین چی میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره افزونه هات رو یک چک بکن و همیشه همینطوریه یا موقعی که یک سایت خاص باز میکنی؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
با کروم تست کنید . این مشکل شما یا افزونه های مشکل داره یا بد افزار داریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aliking7222 (07-02-18)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
در نوار آدرس about:config رو paste کن و اینتر بزن و طبق عکس زیر دکمه ابی رو بزن
فایل پیوست 21776
بعد در صفحه باز شده و در قسمت سرچ عبارت زیر رو وارد کن (paste کن)
browser.tabs.remote.autostart
بعد اون دو تا گزینه ای که میاد رو باید روشون دوبار کلیک کنی تا از True به False تغییر پیدا کنن. بعد فایرفاکس رو ببند و دوباره باز کن
c.jpg
Aliking7222 (07-02-18)
من این مشکلو داشتم
cpu میچسبید تا 100%
و همینطور صفحه لگ میزد
داشتن با کامپیوترم ماینیگ میکردن
منم یه افزونه ضد ماینیگ نصب کردم درست شد
ممکن بد افزارم باشه
Aliking7222 (07-02-18)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو هم اضافه کنم اگه قبل از Firefox Quantum روی سیستمت Firefox داشتی و روی همون فایرفاکس آپدیت شده، این مورد هم به وجود میاد
پس اول از Bookmark ها و پسوردها بک آپ بگیر بعد فایرفاکس رو حذف کن و پوشه هاش رو از درایو ویندوز حذفش کن و بعد دوباره نصب کن. پوشه هاش یکی توی Program Files هست و یکی توی مسیر زیر
C:\Users\Username\AppData\Roaming
Username هم نام یوزر شماست
amir2121 (06-02-18)
جالبه من همین مشکل رو با کروم داشتم تو تسک منجر 4 تا نشونش میداد خیلی سی پی یو رو اشغال میکرد الان از فایر فاکس استفاده میکنم مشکلی نداره احتمالا مشکل از افزونه باشه میتونی بری توی تنظیمات برنامه قسمت more tools - task manager ببینی هر پردازش مربوط به چی میشه سیستم کروم با بقیه مرورگر ها فرق داره برای هر تب و افزونه یه پردازش جدا انجام میده که در صورت کرش کردن یه قسمت، کل برنامه بسته نشه برای همین بیشتر پردازشگر رو درگیر میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir2121 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mehdinet در تاریخ 07-02-18 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid2ss برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
به هیچ عنوان مشکل از افزونه ها نیست چون فایرفاکس از پایه دوباره نوشته شده و اکثر افزونه های قبلی از کار افتادن و جدیدا همشون بهینه هستن. اگه مشکل ویروس و malware و ... نباشه مشکل با همون راه حلی که گفتم برطرف می شه حداقل در زمینه مصرف رم
مرورگر کروم از نظر سرعت باز شدن صفحات بهتر از فایرفاکسه و حتی سی پی یو و رم کمتری مصرف می کنه نسبت به فایرفاکس کوانتوم.
اصلا من قبول ندارم
همه میدونن که فایر فاکس در این نسخه ی کوانتوم خیلی بهتر شده و حتی پیشی گرفته از کروم
این وب سایت های زیادی تست کردن
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks