نیما جان خیلی مخلصیم ... متاسفانه این روش جواب نداد و برگشت به حالت اول ... احتمالا مشکل من چیز دیگه بوده که این رو جواب نداده ... ولی ایده خوبی بود ... یه قسمت دیگه از رجیستری رو هم یاد گرفتیم ... تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *Gladiator* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چاکریم میلاد جان ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید والله اون برنامه رو فقط اون که درب سی دی رام باز و بسته میشد رو تست کردم که اونم خوشبختانه روی درایو مجازی ست شده بود و حل شد ... بعد از اونم به کل برنامه رو از هستی ساقط کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ربطی به اون نداشت ...!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبازم مثل همیشه ... آقا خیلی گلی ... بازم کمکهای برادر ساسان بزرگ رسید به دادمون ... کاملا جواب داد و مشکل به طور کل برطرف شد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و جا داره از کلیه دوستانم که در این تاپیک موضوع رو جدی گرفتن و ارزش قائل شدن تشکر ویژه کنم ... آخه شما که نمیدونید ... موضوع Hidden file تو کامپیوتر ما ... موضوع مرگ و زندگی شده بود که خوشبختانه برطرف گردید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks