ساسان جان این فایلی رو که اینجا گذاشتی پاک شده ... نداری دوباره آپ کنی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
من فولدر آپشن رو دارم ... ولی وقتی میخوام hidden رو باز کنم به محض اینکه show hidden files رو زدم ... بعد دوباره بازش کردم ... خود به خود disable میشه ... راستی از نظر آنتی ویروس هم مشکل ندارم ... نود رو همین دیشب آپ کردم ... آیا راه حلی ساده واسه برگردوندنش وجود داره ؟! که دیگه نخواد ویندوز عوض کنیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
ساسان جان این فایلی رو که اینجا گذاشتی پاک شده ... نداری دوباره آپ کنی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick (06-06-09)
عضو VIP شهرسختافزار
وحید جان ریجستری ویندوز رو باز کن و به این آدرس برو .
HKCU\software\microsoft\windows\currentversion\exp lorer\advanced
اونجا یه DWORD هست به نام Hidden اون رو باز کن و Value Data رو برابر 1 قرار بده . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
D J V A H I D (06-06-09), Quick (06-06-09)
کاربر شهرسختافزار
وحید جان اگر اینی که Extreme (ببخشین اسمتون رو بلد نیستم :دی ) جان گفت بازم درست نشد ویروس گرفتی اون برنامه ویروس سازه بود که گزاشته بودم وقتی خودم باهاش ویروسی شدم همینطور شده بود منم نود آپدیت شده داشتم ولی یکی از مشکلاتم با این ویروسه همین بود که وقتی Show Hidden رو میزدی فایل های مخفی نمایش داده میشدن ولی بعد از چند ثانیه دباره مخفی میشدن.
D J V A H I D (06-06-09), Extreme (06-06-09), Quick (06-06-09)
SSA Super V.I.P
دوستان ضمیمه کردم فایل رو .
اگر مطمئنید سیستم ویروسی نیست این فایل براتون کار می کنه وگرنه که ویروس دارید .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (06-06-09), Extreme (06-06-09), Quick (06-06-09)
SSA Super V.I.P
اصلا بیاید این پچ رو داشته باشید که دیگه گمشم نکنید .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
D J V A H I D (06-06-09), Jagvar (06-06-09), Quick (06-06-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
نیما جان خیلی مخلصیم ... متاسفانه این روش جواب نداد و برگشت به حالت اول ... احتمالا مشکل من چیز دیگه بوده که این رو جواب نداده ... ولی ایده خوبی بود ... یه قسمت دیگه از رجیستری رو هم یاد گرفتیم ... تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *Gladiator* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چاکریم میلاد جان ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید والله اون برنامه رو فقط اون که درب سی دی رام باز و بسته میشد رو تست کردم که اونم خوشبختانه روی درایو مجازی ست شده بود و حل شد ... بعد از اونم به کل برنامه رو از هستی ساقط کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ربطی به اون نداشت ...!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبازم مثل همیشه ... آقا خیلی گلی ... بازم کمکهای برادر ساسان بزرگ رسید به دادمون ... کاملا جواب داد و مشکل به طور کل برطرف شد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و جا داره از کلیه دوستانم که در این تاپیک موضوع رو جدی گرفتن و ارزش قائل شدن تشکر ویژه کنم ... آخه شما که نمیدونید ... موضوع Hidden file تو کامپیوتر ما ... موضوع مرگ و زندگی شده بود که خوشبختانه برطرف گردید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يك ويروس هست اين رو امتحان كنيد تو سيف مود . هر سه را اجرا كنيد
http://www.imenantivirus.com/dwnloadf/dwnloadf.htm
عضو VIP شهرسختافزار
ممنون بهادر جان .. مشکل برطرف شد ... دیگه ریسک نمیکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخثات سايت مازيم مقامت مت و من آدمام منم به شمل رققاست
Copyright © 1994-2008 Imen Computer Virology Laboratory (I.C.V.L.).ركت ايمن رايانه يك شركت سازنده ايراني آنتي ويروس ايراني و قدرت خوبي تو پاك كردن و تعمير فايلهاي وذوسي با توجه فيمت كم سميرغ اذذرش امتحان دارد .
All Rights Reserved. Mehran Rayaneh Engineering Coركت ايمن رايانه يك شركت سازنده ايراني آنتي ويروس ايراني و قدرت خوبي تو پاك كردن و تعمير فايلهاي وذوسي با توجه فيمت كم سميرغ اذذرش امتحان دارد .
ضدويروس ايمن نسخه تککاربره ويندوز (هما) جدید
ضدويروس ايمن نسخه تککاربره ويندوز (سيمرغ)
ضدويروس ايمن نسخه تککاربره ويندوز (ویژه)
دويروس ايمن نسخه تحت شبکه ويندوز
و امكان اسكنر آنلاين نكنه مثبت شناساوي ويروس هاي ايراني هست . من چنئ بار امتحانش كردم از كاسپرسكي بهنر هست .
http://www.imenantivirus.com/indexf.htm
من الان با آواژنگ كار ميكنم خوسحال ميشم با شما هم ككگادي كنم.
به اميد حق پواش هم از زريق تيپاكس كيك . كم فلات nod و اوبرت رو امتحان كردم.تاتم عديNDERU
جون قابل ازميناله ژ
ضدويروس ايمن نسخه تککاربره ويندوز (هما) جدید
ضدويروس ايمن نسخه تککاربره ويندوز (سيمرغ)
ضدويروس ايمن نسخه تککاربره ويندوز (ویژه)
دويروس ايمن نسخه تحت شبکه ويندوز
و امكان اسكنر آنلاين نكنه مثبت شناساوي ويروس هاي ايراني هست . من چنئ بار امتحانش كردم از كاسپرسكي بهنر هست .
http://www.imenantivirus.com/indexf.htm
من الان با آواژنگ كار ميكنم خوسحال ميشم با شما هم ككگادي كنم.
به اميد حق پواش هم از زريق تيپاكس كيك . كم فلات nod و اوبرت رو امتحان كردم.تاتم عديNDERU
جون قابل ازميناله . محصونص ژدتري كم سذع تذم كگ
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در هر قسمت ویروس شروع شده با تمام شده با
صفحه اصلی
خبرنامه تخصصی ایمن
دائره المعارف ویروسها
ارسال ویروسهای جدید
پرسشهای شما
فرستادن پیام
تماس با ما
نقشه سایت
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks