آره هستش ولی اسمش یادم رفته تازه از خواب بیدار شدی واست املت درست میکنه میزاره جلوت
کاربر شهرسختافزار
سلام به دوستان گلم..روزتون خوش..دوستان شاید سوالم خنده دار به نظر برسه ولی گفتم بازم بپرسم..ایا نرم افزاری هست که کامپیوتر سر ساعتی روشن بشه و دانلود کنه و خاموش بشه..اخه میخام از ساعت 2 شب تا 7 صبح دانلود کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ..
|
|
آره هستش ولی اسمش یادم رفته تازه از خواب بیدار شدی واست املت درست میکنه میزاره جلوت
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سوال نه تنها خنده دار نیست بلکه یکی از مهمترین سوالات در کار با کامپیوتره
روش های زیادی برای این کار وجود داره و همچنین نرم افزارهای زیادی
یکی از راه ها اینه که شما نرم افزار AutoPowerOnShutDown رو دانلود و نصب کنی بعد طبق تصویر زیر می تونی بهش برنامه بدی
گزینه new رو کلیک کن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد طبق تصویر زیر program1 یا همون برنامه یک رو برای زمان روشن شدن کامپیوتر تنظیم کن که ساعت روشن شدن رو 2:00:00AM یعنی 2 صبح تعیین کردم و تیک power-on رو زدم
بعد program2 یا همون برنامه 2 رو که خودم نام گذاری کردم و شما هم می تونی خودت یک اسمی براشون در نظر بگیری زمان خاموش شدن سیستم است که دقیقا رو 7 صبح نذاشتم ده دقیقه زودتر گذاشتم چون بعضی از isp ها سر زمان ترافیک رایگان رو قطع نمی کنن و 5 یا ده دقیقه زودتر این کار رو می کنن و برای اینکه ترافیک اصلی شما کم نشه من ده دقیقه برای احتیاط زودتر سیستم رو برای خاموش شدن تنظیم کردم
موقعی هم که می خوای تیک shut down رو بزنی یک پیغام میاد که باید cancel یا no رو بزنی تا تیک shut down روشن بشه و اگه yes یا ok رو بزنی hibernate روشن می شه که اطلاعاتت محفوظ بمونه که فکر می کنم این بدرد شما نمی خوره
اینم لیست کارهایی است که به این برنامه دادم
نکته اساسی سوال شما در تصویر زیره
چون ما به صورت نرم افزاری این کار رو انجام می دیم اگه سیستم رو خاموش کنیم نرم افزار نمی تونه سیستم رو روشن کنه بنابراین شما باید به صورت زیر عمل کنی
مثلا معمولا همه ما تا ساعت 12 یا یک شب بیداریم مثلا شما که می خوای ساعت 1 شب بخوابی نباید سیستم رو shut down کنی باید سیستم رو sleep کنی بعد این نرم افزار سر ساعتی که تنظیم کردی سیستم رو روشن می کنه و سر ساعت هم خاموش می کنه
طبق عکس زیر ازت می پرسه که می خوای برنامه می نیمایز بشه یا نه (minimize to system tray) و شما باید ok رو بزنی و بعد سیستم رو برای روشن شدن در ساعت تعیین شده sleep کنی
.................................................. ........................
حالا فرض کن که من می خوام visual studio 2015 رو که حدود 7 گیگ است رو دانلود کنم با روش شما
ابتدا با روش های بالا سیستم رو سر ساعت معین برای روشن شدن تنظیم می کنم و با روش زیر تعیین می کنم که کدوم نرم افزارها سر چه ساعتی دانلود بشن و سر چه ساعتی دانلودشون متوقف بشه
من از برنامه internet download manager استفاده می کنم ابتدا نرم افزاری که می خواهیم دانلود کنیم رو می زنیم تا وارد لیستمون بشه و بعد stop می زنیم و بعد روی اون کلیک می کنیم و طبق عکس زیر create new queue رو می زنیم
بعد طبق تصویر زیر یک اسم تعیین می کنیم
بعد وارد کادر زیر می شیم
حالا در بالا روی گزینه schedule کلیک می کنیم تا وارد صفحه تنظیمات بشیم طبق عکس زیر
تیک start download on idm startup حتما باید زده باشه و در start download at زمان شروع دانلود رو برای visual studio تعیین می کنیم و در stop download at زمان پایان رو تعیین می کنیم و apply می کنیم و ok رو می زنیم
نکته : برای اینکه بتونی با internet download manager دانلود کنی به صورت خودکار باید internet download manager رو باز کنی و از منوها رو downloads و بعد option کلیک کنی و در تب general تیک گزینه launch internet download manager on startup رو بزنی یعنی موقعی که ویندوزت بالا میاد برنامه برای کار فعال شده باشه یعنی آیکن برنامه توی اون مثلت کوچیک کنار ویندوز باشه و یا کنار خود ساعت ویندوز که در این صورت یعنی این برنامه آماده به کاره قبل از انجام هر کاری تیک این گزینه رو بزن و سیستم رو ریستارت کن تا برنامه فعال بشه
موقعی هم که برای دانلود برنامه ها internet download manager رو زمان بندی کردی اگه اون مثلث کوچیک کنار ساعت ویندوز رو باز کنی دو تا تصویر زیر رو می بینی که اونی که شبیه سه تا مثلثه برای زمان بندی برنامه است
نکته : حالا ممکنه بخواهی چند برنامه رو دانلود کنی باید طبق سرعت اینترنت محاسبه کنی که هر برنامه برای دانلود چقدر زمان نیاز داره و در برنامه internet download manger زمان شروع و پایان دانلود رو برای هر برنامه به طور جداگانه وارد کنی
مثلا دانلود برنامه اول در ساعت 2 شروع بشه و در ساعت 3 stop بشه و برنامه دوم در ساعت سه و پنج دقیقه شروع بشه و در ساعت 4 stop بشه و الی آخر
فقط نکته ای که می مونه اینه که ممکنه مثلا اینترنتت خود به خود ساعت 4 صبح قطع بشه دیگه این مسائل رو نمی شه کاری کرد حتی اگه تنظیمات اینترنتت روی pppoe باشه باز هم امکان قطع شدن اینترنت وجود داره چون بعضی از isp ها از این قضیه اطلاع دارن و هر یک ساعت به صورت کاملا ناجوانمردانه اینترنت رو قطع می کنن تا اونایی که اینجوری می خوان دانلود کنن رو ناکام کنن
حالا باید با هر دو نرم افزار کار کنی و همه گزینه هاش رو امتحان کنی تا کارکرد دقیقش رو یاد بگیری
آخرین ویرایش توسط mohammad- در تاریخ 04-08-16 انجام شده است
ahmad733 (04-08-16), AMD>INTEL (04-08-16), javaheri69 (05-08-16), M A H R A D (06-08-16), nima_hl (06-08-16), salpc (11-08-16), TechRadar (05-08-16), unlimited (04-08-16)
کاربر شهرسختافزار
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من IDM و ایجاد زمانبندی رو پیشنهاد میکنم.
این کار رو هم در تنظیمات windows انجام بدین: Control panel>power option
( Power option حالت Sleep رو روی Never بزارید.)
javaheri69 (11-08-16), mohammad- (11-08-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks