لینوکس لایو داری ؟ با اون بالا بیاد و توی لینوکس فرمت بزنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
SD formatter هم هنگ میکنه تو ویندوز 8.1برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راه دیگه ای هم هست؟
لینوکس لایو داری ؟ با اون بالا بیاد و توی لینوکس فرمت بزنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
لینوکس لایو ندارم امشب دان کنم فردا امتحان میکنم ُکدوم نسخه لینوکس بهتره ممنون میشم راهنمایی کنید چون تا حالا تجربه کار با لینوکس را نداشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنونم از همراهیتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط fernaspe در تاریخ 16-04-16 انجام شده است
knopix-ubuntuبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط fernaspe برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هر کدوم که خواستید تست بزنید .فکر کنم ابونتو راحتر باشه برای شما
طرز کار باهاش هم مطلب آموزشی زیاده .
یک روش تجربی هم بهتون میگم ممکنه جواب بگیرید . مموری را حسابی با نایلون و چسب بسته بندی کنید و به مدت 72 ساعت بگذارید تو فریزر شاید جوب داد . البته برای آخرین راه هست که توصیه میکنم .
البته من از اسپری فریز استفاده میکنم . برای چندین بار در فاصله 20 دقیقه . ولی ممکنه خرید اسپری فریز برای شما صرف نداشته باشه .
معمولا هر شخصی باید تابحال سر و کارش با یکی دو تا از این کارت حافظه ها و فلشهای بی کیفیت و یا کلا تقلبی افتاده باشه که تراشه های بی کیفیت دارن و یا فیرمویر اونها دستکاری شده تا حجم بالایی نشون بده. بعد از امتحان کردن هزار راه و ترفند هم همیشه اتفاقی که میفته باز کردن درب سطل زباله هست
آخرین ویرایش توسط Haswell در تاریخ 19-04-16 انجام شده است
fernaspe (19-04-16), hamidreza12 (20-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks