باید سریال وارد کنید . این سری باید سریال وارد کنید . سریالش تو سایت هایی مثل سافت گذر هست .
کاربر شهرسختافزار
|
|
javaheri69 (03-05-16), Rezasam1 (03-05-16)
کاربر شهرسختافزار
بسیار عالی مهندس..میشه یک بخشی رو اختصاص بدین برای یوزر و پسور نود 32 دیگه راحت از انجمن بگیریم..تنکسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و در اخر شما کدوم انتی ویروس رو پیشنهاد میکنید..نود 32 یا اویرا؟؟کدوم قویتره؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط javaheri69 در تاریخ 03-05-16 انجام شده است
سریالی شده آنتی ویروس . یوز و پس فقط تا سری 8 بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط دوباره در مسیر اشتباهی تاپیک زده بودید که منتقل کردم .لطفا منبعد رعایت کنید .
Rezasam1 (03-05-16)
کاربر شهرسختافزار
اکثراً کار نمی کنند سرچ کنی بهتره میتونی بالاتر از یک ماه رو پیدا کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان من یه سریال پیدا کردم 360 روزه اکتیوش کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (03-05-16), خبات کریمی (03-05-16)
javaheri69 (03-05-16), Rezasam1 (03-05-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
مهندس جان شما کدوم انتی ویروس رو پیشنهاد میکنید..کسپر یا نود یا اویرا؟؟؟ممنونم میشم
قبلا هم گفتم . من نسخه کرک شده استفاده نمیکنم . چون به دردسرهای بعدیش نمیارزه . آنتی ویروس avira free مناسبهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
A3DH-X3FF-VKTS-GW9T-RK8Xبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
valid 16.08.2017
.................................................. ..
RUA2-25VX-NW4S-M26R-3F2V
valid 8/12/2020
Rezasam1 (03-05-16), خبات کریمی (03-05-16)
کاربر شهرسختافزار
مهندس سیستم رو اسکن دارم میزنم این عکس یعنی چی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks