Bahador (20-05-07)
कभी हार
بله...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD2010 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تلفظش هم : دایویکس هست...
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (20-05-07)
حق آب و گل داره
Bahador (20-05-07)
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
اینم به برنامه هست باسه تبدیل DVD به DIVX -VCD-SVCD که براتون آپک کردم با زحمت !!!
فقط بگم من باهاش هنوز کار نکردم و دوستانی که باهاش کار میکنن نتیجشو بگن
برنامه DVD To DIVX -VCD-SVCD 3.0.0.4 با حجم 1.11 مگ ( SN در فایل موجود هست)
http://www3.rapidupload.com/d.php?fi...filepath=28026
موفق باشید
Bahador (20-05-07), M A H R A D (20-05-07), Shahryar (20-05-07)
من با این برنامه كار كردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چندتا اشكال داره این برنامه :
- سرعت Convert پایین
- كیفیت فیلم رو خیلی میاره پایین
در مجموع برنامه ی خوبیه....
------------------------------------------------------
در ضمن من خیلی DVD تبدیل كردم به VCD تبدیل كردم...برنامه ای بهتر از Magic DVD Repair ندیدم....نمیگم کیفیت تصویر رو عوض نمیکنه اما بهتر از بقیشونه
Failure is not an option
اگه میشه در باره Codec توضیح بدین.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا" لینک فیلتر بود
Failure is not an option
कभी हार
جدی میگی لینک فیلتر بود ؟! من ISP صبانت هستم باز بود !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد برنامه ی DivX Codec ؟
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آيا اين برنامه codec را مي شه روي ويندوز 98 نصب كرد
دوچيز را هميشه فراموش كن:
1 اگر به كسي خوبي كردي.
2 اگر كسي به تو بدي كرد.
![]()
اگر یک برنامه خوب برای کانورت می خواهید حتما از برنامه Total Video Converter استفاده کنید. سرعتشم خیلی خوبه و به هر فرمتی هم می توانید کانورت کنید .
X Ray (22-05-07)
|
|
कभी हार
بیا عزیزم این هم DivX Codec 5.2 برای ویندوز Me و 98 :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammadx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دانلود DivX Codec 5.2
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammadx (21-05-07)
اين سايت برا من فيلتره
دوچيز را هميشه فراموش كن:
1 اگر به كسي خوبي كردي.
2 اگر كسي به تو بدي كرد.
![]()
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks