Wise Program Uninstallerبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
را نصب کنید و با اون حذف کنید
درود
ZoneAlarm firewall free رو نصب کردم و متاسفانه یک برنامه جانبی هم باهاش نصب شده به اسم Anti ransomware، این برنامه به شکل عجیبی فایل های txt ایجاد میکنه اون هم بینهایت، تا جایی که هارد پر بشه !
این برنامه رو uninstall کردم ولی دوباره نصب میشه و شروع میکنه به ایجاد فایل های txt.
دوستان پیشنهادی دارن ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
Wise Program Uninstallerبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
را نصب کنید و با اون حذف کنید
دوباره برگشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فک کنم باید قید فایروال رو بزنم.
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
چرا قید فایر وال رو بزنی . یکبار به تو پیشنهاد دادم برنامه BWMeter که فایر والی بسیار سبک و کار آمد هست . اگر فایر وال برای جلوگیری از اتصال خودکار نرم افزارها به اینترنت میخوای این نرم افزار به جز دانلود های سیستمی خود ویندوز جلوی تمام اتصالات نرم افزارها به سرورهاشون رو میگیره مگر با اجازه تو . امتحان کن پشیمان نمیشی . نمیگم این بهترین فایروال موجوده به هر حال نرم افزارهای پر قدرت و کارآمد فراوان هستند اما شرایط کشور ما و ناتوانی در خرید قانونی نرم افزارها این شرایط رو به وجود میاره تا قفل شکسته استفاده کنیم .حتی میتونی پیش از نصب درباره اش تو اینترنت تحقیق کنی و از نظرات دیگران استفاده بنمایی . صد آفرین به تو .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks