با سلام
خوب اول برای سیستم متصل به اینترنت یک فایروال نیاز داریم و فکر نمی کنم بهتر از comodo چیزی باشه
من مدتی است که از نسخه رایگان comodo internet security primume استفاده می کنم البته در کنار نسخه رایگان avast ( اوست رو هم می خوام پاکش کنم )
تصویری از اخرین نسخه این مجموعه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قابلیتهای sandboxe و defence+ این مجموعه رایگان بسیار عالیست در ممورد انتی ویروسش هم باید بگم یک انتی ویروس جوان هست شاید هنوز به پای بقیه نرسه ولی اگه ویروسی رو هم نشناسه اون طرف کار سند بوکس نمیزاره به سیستم شما اسیبی برسه
اگه ویروس جدیدی وارد سیستم شما بشه که هنوز توی دیتا بیس به روز شده سیستم شما وجود نباشه چکار باید کرد . اما با داشتن مجموعه cis حداقل میتونین مطمئن باشین هیچ برنامه ای بدون داشتن امضای دیجیتال ( بعضی ویروسها هم تونستن از امضای دیجیتال سایر شرکتها استفاده کنن ) و همچنین ثبت در لیست کومودو نمی تونه توی سیستم شما اجرا باشه
در هر صورت الان مجموعه رایگان خوبی است البته الان یک سری باگ در نسخه های اخیر وجود داره که داره رفع میشه به دوستان توصیه می کنم حتما این مجموعه رو هم امتحان کنم
در مورد nod 32 هم باید بگم قبلا ازش استفاده می کردم اما الان دیگه اصلا سراغش هم نمی رم اگه هم مجبور به تعویض کومودو بشم ترجیح می دم از چیزی شبیه نسخه های رایگان اویرا و یا نسخه های غیر قانونی کسپر وی یا نسخه اینترنت سیکوریتی نورتون استفاده کنم
با تشکر

Bookmarks