دوست عزیز مطمئن نیستم ولی فکر نکنم این چیزی که شما گفتی ویروس باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kahn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز مطمئن نیستم ولی فکر نکنم این چیزی که شما گفتی ویروس باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kahn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kahn (18-06-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام.پس این چیه؟حالت مخفی داره ومعمولا وقتی یه فایل صوتی یا تصویری اجرا میکنم پیداش میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دقیقاً نمی دونم ولی با این تفسیر که شما می گی که آنتی ویروست آپدیت هست و چیزی پیدا نکرده و جستجویی که من در مورد این پردازش انجام دادم و چیزی دال بر این موضوع که بد افزار باشه گیر نیاوردم به این نتیجه رسیدم و هنوز هم 100% این گفته خودم رو تایید نمی کنم ولی احتمال بد افزار بودنش خیلی کم هست چون شما می گی در هنگام اجرای فایل صوتی بوجود میاد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kahn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما از چه Player هایی استفاده می کنی؟
کاربر شهرسختافزار
سلام.من از km playerو jetaudio استفاده میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست من شما اگر میتونی یک کاری بکن،شما اگر از ویندوز 7 یا ویستا استفاده می کنی بر روی پردازی که میگی در Task manger وجود داره برو و بر روی اون کلیک راست بکن و بعد گزینه Open file location رو انتخاب کن و ببین در چه مسیری اون فایل وجو داره و اگر تونستی اون فایل رو کپی کن وبرای من اینجا آپلود کن تا برات چکش کنم تا به یک نتیجه ای برسیم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kahn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kahn (21-06-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام.روی سیستم من xp نصبه.حالا باید چکار کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست من من خیلی وقت هست که با XP خدا نگهداری کردم ولی تا اونجایی که میدونم در XP این قابلیت وجود نداره ولی شما یک کاری بکن و از طریق Search دنبال اون بگرد گیر آوردی فشرده کن و برام آپ کن به احتمال زیاد پیدا می کنی فقط در هنگام جستجو دنبال فایل های مخفی هم بگرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kahn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
kahn (22-06-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks