سلام برادر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید»ن الآن هر دوتاش رو دارم رو سیستم هم ناد و هم این آویرا که کار نمی کنه...اما یه زمانی فری ش رو داشتم که اسکن حداقل می کرد از ناد الآنم بهتر بود از همه لحاظ بعدش یه سری ویروس تابلو رو می شناخت که ناد نمی شناخت در کل معلومه که بهتره...
اگه زحمتی نیست یه بار دیگه این روش دستی رو واسم توضیح می دی؟؟؟؟یعنی فایل های آپش رو بگیرم از جایی؟؟؟کجا؟؟؟چجوری؟؟؟ممنو نت می شم علی آقابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم خودم مدتي NOD32 و Avira رو با هم رو سيستم داشتم ولي بعد از مدتي ديدم كه Avira خودش به تنهايي هر چي ويروس كه هست رو مي گيره و NOD32 هيچ كارايي واسم نداره. (و اين طور شد كه Uninstall ش كردم!)
فكر كنم تو يه تاپيك كه قبلا زده بودي اين روش رو توضيح دادم!(تو فروم خودت پيداش كن!)
برو سايت Avira.com و كلمه ivdf_fusebundle_nt_en.zip رو سرچ كن. (اين همون فايل آپديته!)
سلام جانم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام :
ديشب نود ما رو رو سفيد کرد ! يک ويروس جديد و الوده شدن کل هارد و در نهايت پاک کردن ويروس ...
نود غير فعال بود ، براي اين که گيمي راحت رو داشته باشه ، نود رو غير فعال کرده بود و بعد بازي رو نصب
کرده بود ( برادر ما )
تو نمايشگاه هم نود بود . اصليش رو پرسيدم گفت حدود 25 تا 30 هزار تومان ( حدود 35 دلار )
من از فروشنده پرسيدم کدام آنتي ويروس رو قوي ترين اعلام مي کنيد براي خريد ؟
ايشان هم گفت اول نود بعد نورتون . ( اين نظر فروشنده بود ) نياد بد و بي راه بگيدا !
NOD32 يا مجموعه كامل ترش Eset Smart Security الان طبق آماري كه در اين تاپيك قرار دادم در رتبه 8th آنتي ويروس هاست!
ولي در كل من NOD32 رو بيشتر از Kaspersky مي پسندم. چون سيستم اصلا سنگين نميشه با اين كه False Positive هاي NOD32 بعضي وقت ها حال آدم رو مي گيره! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks