saeed25 (24-11-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پایه ام اساسی....من بیت دیفندر رو نصبیدم...الحق قوی بود و خیلی آپشن داشت و کامل بود اما سرعت رو نگو...نابود می کرد...نورتونی که من نصبیده بودم کمتر از بیت دیفندر سرعت رو کم می کرد اما خوب کامل بود اینک حسنیست...اما آویرا و nod یه چیز دیگن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed25 (24-11-08)
کاربر شهرسختافزار
آقا این چتر من آپ شد اما یه جوری شد باز یعنی بازم دمو شد اما اون فایل رو می پذیره اما دمو همهست...یعنی که چی؟الآن تا امروز آپه آپه...اما دموش!!!!!!
عضو VIP شهرسختافزار
بالاخره خوشحالم كه بعضي از اعضاي فروم رو راضي كردم كه AVira بهترين آنتي ويروس است.
رهام (؟) جان اون لينكي كه بهت دادم لينك مستقيم بود و يادم رفت لينك License رو كه اولين نظر در سايت هست رو بهت بدم.(ولي ظاهرا خودت License رو از سايت گرفتي.)
اگه License رو بهش بدي از حالت Trial خارج ميشه. فكر نكنم مشكلي داشته باشه حداقل واسه ما كه يك ساله خوب كار مي كنه. (علامت چتر بايد به صورت باز باشه!)آقا این چتر من آپ شد اما یه جوری شد باز یعنی بازم دمو شد اما اون فایل رو می پذیره اما دمو همهست...یعنی که چی؟الآن تا امروز آپه آپه...اما دموش!!!!!!
براي آپديت هم روش دستي رو كه بهت تو اون تاپيك گفتم ميتوني اجرا كني اما با خود نرم افزار آپديت كني خيلي آسون تره!
===============
هر گونه مشكلي كه با Avira حين كار كردن و يا تنظيم كردن اون داريد بگيد تا كمكتون كنيم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rohham (24-11-08)
کاربر شهرسختافزار
مرسی از این که زود پاسخ دادی...دیشبکه گرفتمش اول تا اون لایسنس رو نزدم کار نمی کرد...بعدش که زدم چترم باز شد...شب گذاشتم آپ شه...بیدار که شدم دیدم آپ شده و زده بود ریستارت بشه کامپیوتر...ریستارت شدن همانا بسته شدنه چتر همانا و دمو شدن هم همان!!!!!!!جالبه برام قبول می کنه لایسنس رو اما دموشو می ده!!!!!!!نمی دونم چه کنم دیگه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
مشكل از آپديت هست !مرسی از این که زود پاسخ دادی...دیشبکه گرفتمش اول تا اون لایسنس رو نزدم کار نمی کرد...بعدش که زدم چترم باز شد...شب گذاشتم آپ شه...بیدار که شدم دیدم آپ شده و زده بود ریستارت بشه کامپیوتر...ریستارت شدن همانا بسته شدنه چتر همانا و دمو شدن هم همان!!!!!!!جالبه برام قبول می کنه لایسنس رو اما دموشو می ده!!!!!!!نمی دونم چه کنم دیگه...
وقتي كه Avira آپديت ميشه متاسفانه (يا خوشبختانه) فايل هاي DLL اون كه مربوط به Search Engine هست تغيير پيدا مي كنه و در اصل برنامه خودشو تو شناسايي ويروس پيشرفته تر مي كنه و باعث ميشه اون License ديگه براي اين نسخه كار نكنه!
چون نسخه مورد استفاده ما Orginal نيست نمي تونيم License جديد رو از پشتيباني Avira بگيريم.
ميتوني پنجره اصلي رو باز كني و مسير زير رو بري: Help<About Avira<Version Information و اگر توجه كني بعد از آپديت Version Search Engine هم تغيير مي كنه!
بهتره از روش دستي استفاده كني و همون طور كه گفتم DLL ها رو Copy نكني.
به نظرم اين كار وقت گير نيست و در عوض فايل هايي كه گرفتي بعد از اين كه ويندوز رو هم عوض كردي بازم بران كاربرد داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
=============
يه وقت نبينم اين چتر رو ول كني و بري طرف NOD32 ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rohham (24-11-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali™ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
»ن الآن هر دوتاش رو دارم رو سیستم هم ناد و هم این آویرا که کار نمی کنه...اما یه زمانی فری ش رو داشتم که اسکن حداقل می کرد از ناد الآنم بهتر بود از همه لحاظ بعدش یه سری ویروس تابلو رو می شناخت که ناد نمی شناخت در کل معلومه که بهتره...
اگه زحمتی نیست یه بار دیگه این روش دستی رو واسم توضیح می دی؟؟؟؟یعنی فایل های آپش رو بگیرم از جایی؟؟؟کجا؟؟؟چجوری؟؟؟ممنو نت می شم علی آقابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام :
ديشب نود ما رو رو سفيد کرد ! يک ويروس جديد و الوده شدن کل هارد و در نهايت پاک کردن ويروس ...
نود غير فعال بود ، براي اين که گيمي راحت رو داشته باشه ، نود رو غير فعال کرده بود و بعد بازي رو نصب
کرده بود ( برادر ما )
تو نمايشگاه هم نود بود . اصليش رو پرسيدم گفت حدود 25 تا 30 هزار تومان ( حدود 35 دلار )
من از فروشنده پرسيدم کدام آنتي ويروس رو قوي ترين اعلام مي کنيد براي خريد ؟
ايشان هم گفت اول نود بعد نورتون . ( اين نظر فروشنده بود ) نياد بد و بي راه بگيدا !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali (24-11-08)
کاربر شهرسختافزار
دروود
اما من باز هم اگر بنا باشد بین اویرا و kis یکی رو انتخاب کنم،کیس رو بهتر می دونم،چون فکر می کنم امکانات بیشتری برای تامین امنیت سیستم روداراست!
البته من اینو تنها از روی تجربه شخصی خودم می گم!
اما ناد در نسخه 3 شوربختانه مقدار بیشتری از منابع سیستمی رو تلف می کرد،باید دید در نسخه جدید(4)چه می کنه؟
عضو VIP شهرسختافزار
سلام برادر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید»ن الآن هر دوتاش رو دارم رو سیستم هم ناد و هم این آویرا که کار نمی کنه...اما یه زمانی فری ش رو داشتم که اسکن حداقل می کرد از ناد الآنم بهتر بود از همه لحاظ بعدش یه سری ویروس تابلو رو می شناخت که ناد نمی شناخت در کل معلومه که بهتره...
اگه زحمتی نیست یه بار دیگه این روش دستی رو واسم توضیح می دی؟؟؟؟یعنی فایل های آپش رو بگیرم از جایی؟؟؟کجا؟؟؟چجوری؟؟؟ممنو نت می شم علی آقابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم خودم مدتي NOD32 و Avira رو با هم رو سيستم داشتم ولي بعد از مدتي ديدم كه Avira خودش به تنهايي هر چي ويروس كه هست رو مي گيره و NOD32 هيچ كارايي واسم نداره. (و اين طور شد كه Uninstall ش كردم!)
فكر كنم تو يه تاپيك كه قبلا زده بودي اين روش رو توضيح دادم!(تو فروم خودت پيداش كن!)
برو سايت Avira.com و كلمه ivdf_fusebundle_nt_en.zip رو سرچ كن. (اين همون فايل آپديته!)
سلام جانم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام :
ديشب نود ما رو رو سفيد کرد ! يک ويروس جديد و الوده شدن کل هارد و در نهايت پاک کردن ويروس ...
نود غير فعال بود ، براي اين که گيمي راحت رو داشته باشه ، نود رو غير فعال کرده بود و بعد بازي رو نصب
کرده بود ( برادر ما )
تو نمايشگاه هم نود بود . اصليش رو پرسيدم گفت حدود 25 تا 30 هزار تومان ( حدود 35 دلار )
من از فروشنده پرسيدم کدام آنتي ويروس رو قوي ترين اعلام مي کنيد براي خريد ؟
ايشان هم گفت اول نود بعد نورتون . ( اين نظر فروشنده بود ) نياد بد و بي راه بگيدا !
NOD32 يا مجموعه كامل ترش Eset Smart Security الان طبق آماري كه در اين تاپيك قرار دادم در رتبه 8th آنتي ويروس هاست!
ولي در كل من NOD32 رو بيشتر از Kaspersky مي پسندم. چون سيستم اصلا سنگين نميشه با اين كه False Positive هاي NOD32 بعضي وقت ها حال آدم رو مي گيره! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rohham (24-11-08)
کاربر شهرسختافزار
با دروودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جناب نوید گرامی،شما خودتان می دانید مه نمی شود به سخن هیچ فروشنده ای گواه کرد،آنها برای فروش جنسشان و بازار گریم همه حرفی را می زنند!
تا امروز که من بیشتر آنتی ویروسهای معروف رو امتحان کردم،هیچگاه نه از قدرت شناسایی و نه از نگر استفاده بهینه از منابع سیستمی،از نورتون راضی نبوده ام!شاید دیتابیسی قوی داشته باشد اما هوش مصنوعی ضعیف!
نود هم که تکلیف نسخه 3 اون مشخص است،تا ببینیم در نسخه 4 چه دگرگونی هایی به کار بسته می شود...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks