بنده نتایج جدید را تازه دیشب دیدم،من بر اساس نتایج پیشین عرض کردم،و اینکه من از Avira هم استفاده کرده ام،هم با لایسنس معتبر،و هم نسخه رایگانش!
اگر از نسخه AntiVir Free استفاده كرديد كه بايد بگم شما فقط از 50% قدرت Avira استفاده كرديد.
Avira Premium Security Suite 8 رو اگر نصب كنيد به قدرت ويروس كشي اون پي مي بريد.
من يادم هست دوستم چند وقت پيش كامپيوترش ويروس داشت . McAfee و Norton و KIS و Eset Smart Security هيچ كاري رو نتونستن انجام بدن. اومد پيشم منم Avira رو با Flash Disk بهش دادم وقتي باهاش Scan كرد 20 تا ويروس پيدا كرد. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
==========================
جالبه Eset Smart Security به فايل هاي DLL برنامه WinMKV DVD Ripper3 گير ميده و اونا رو به عنوان ويروس حذف مي كنه. اصلا مثل اين كه هيچي حاليش نيست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاپيك مهم (Sticky) شد. با تشكر فراوان از M A H R A D
دوستان ميخوايم درباره ي قابليت DNA Scan يكم بحث داشته باشيم. اين قابليت در آنتي ويروس هاي Bit Defender و QuickHeal وجود داره. هر كس اطلاعات داره بذاره تا بحث رو شروع كنيمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید