درووداز وظايف ما احترام به نظر دوستان است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بر منکرش لعنت!
من هم یادم نمی آید به کسی بی احترامی کرده باشم!
[QUOTE][/quoteبر اساس تست سايت AV-comparative كه در :
موجود هست. Bit Defender از KIS پايين تر قرار گرفته است.کد:http://pcnetwork.ir/showthread.php?p=112815
اما نگاه كنيد KIS در مقام ششم قرار داره. بنابر اين هنوز آنتي ويروس هاي بهتري وجود دارند
كه از اونا استفاده نكرده ايم. من هميشه به دوستان Avira رو سفارش مي كردم و خوشبختانه]Avira در جهان حرف اول و آخر رو ميزنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (شما هم بهتره از Avira استفاده كنيد چون Scan Rate ش از KIS هم بيشترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
بنده نتایج جدید را تازه دیشب دیدم،من بر اساس نتایج پیشین عرض کردم،و اینکه من از Avira هم استفاده کرده ام،هم با لایسنس معتبر،و هم نسخه رایگانش!
اما همین چند وقت پیش بود که یک ویروس /کرم،به نام Lass.exe از اینترنت وارد سیستمم شد،و هرچی آنتی ویروس و سیکیوریتی سوییت که مشیناختم،آپدیت شده،نصب کردم تا این رو بشناسن،اما هیچکدوم نتونتسن!
تنها نسخه KIS2009 8.454 بود که توننست اونرو محدود کنه،اما به عنوان بد افزار نمیشناختش،اما بعدا نسخه KAV2009 8.0.0505 رو دانلود کردم(بتا)و به راحتی تو همه درایوهام اونرو شناسایی و پاکسازی کرد!
این بار اولی نیست که همچین اتفاقی افتاده،پیشتر هم یه همچین اتفاقی افتدا و من نخست بیتدیفندر بتا رو دانلود کردم،اما کلی فایلهای الک رو به عنوان ویروس شناخت!
اما از حق نگذرم Avira بهتر از ناد هست،اما نمی تونمن بگم بهتر از کسپر!چون برای من تاحالا کسپر بهتر بوده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks