دوست عزیز
لطفا نظرات کارشناسی اینطوری مطرح ننماییدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده مدتهاست آنتی ویروس های مختلف را با لایسنس خریداری میکردم و بعد از تست اکثراونها
تنها Bitdefender InternetSecurity بود که توانست منرا راضی بگرداند.
افت سرعت بشرطی که دارای یک سیستم ضعیف باشید، احساس میکنید اما با پردازنده های
چند هسته ایی اصلا مشکلی ندارد، اگر حافظه درستی داشته باشید که دیگر اصلا مشکلی
نخواهید داشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیددروودبه Bit Defender ي كه يكي از بهترين هاي جهان هست نبايد اين طوري حرف بزني (اميدوارم منظورتون نسخه 2009 نبوده باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
دوست گرامی،بنده تنها تجربیات خودم رو و با توجه به گواههای که دیده ام بیان می کنم!نه نظر کارشناسانه!!!
بنده هم از بیشتر آنتی ویروسها استفاده کرده ام(اما نه با لایسنس!)
از نگر هوش مصنوعی(البته من با بیت دیفند 2009 نسخه بتا کار کردم ،هنوز فرصت تست نسخه فول رو نداشتم!)در خصوص هوش مصونعی و قدرتش کافی است به نتایج مسابقات و آزمایشاتی که توسط موسسات
تحقیقاتی روی آنتی ویروس ها انجام میشود، نگاهی بیندازید تا ببینید در این دو سه سال همیشه
مقام اول را در اختیار داشته استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاسپر اسکای را هیچ وقت قبول ندارم، قدرتش را زیر سئوال نمیبرم اما همیشه مشکل هنگ شدن
با آنرا داشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل برای سیستم های معمولی برای اینکه مشکلی نداشته باشند، همیشه یک آنتی ویروس
Nod32 که روزانه آپدیت میشود را بهمراه فایروال Outpost (که همه چی شبکه را نشون میدهد)
نصب میکنم.
درسته اين جا بر اساس تجربيات و مستندات حرف مي زنيم ولي شما از كجا فهميديد:
و همچنين:
اين حرفاتون زياد درست از آب در نمياد. اگه چيزي مي دوني بگو تا بشنويم
که بسیار پایینتر از آنتی ویروسهای هم رده خودش هست!
من هم سی پی یو سیستمم 2 هسته ای هست(4800+)اما شورختانه در تمام اسکنهایی که از سیستم می کردم با این آنتی ویروس،به شدت سرعت پایین می آمد!
بر اساس نتایج تست موسسه AV-comparative در ماه آگوست(on-demand)،بیت دیفندر موفق به دریافت گواهی Advanced شناسایی 96.5 درصد از ویروسهای ویندوزی،و کسپر با شناساییه 99.1 درصد از ویروسهای ویندوزی،موفق به دریافت نشان Advanced+ گردیده است!
همانطور که مشاهده می فرمایید،کسپرسکی از بیت دیفندر در مقام بالاتری قرار دارد،
همچنین بر اساس آزمون AV-Test (از وبگاه www.AV-Test.org)،بیت دیفندر 2009 ،با شناسایی بیش از 85 درصد از جاسوس افزارها،و کسپر با شناساییه بیش از 98درصد از جاسوس افزارها،همچنین کسپر در مقام بالاتری نسبت به بیت دیفندر قرار دارد!
من هم به شخصه،از بیت دیفندر به هیچ وجه راضی نبوده ام،سرعت پایین در اسکن،تعداد خطای زیاد(نسبت به کسپر)و و و و ....

Bookmarks