N@VID (09-11-08)
HWBOT Crew
با سلام...
فکر می کنم استفاده ی هم زمان از Zone Alarm Pro 7.0.473 و Eset AntiVirus 3.0.672 می تونه امنیت هر سیستمی رو تامین کنه...
با توجه به این که هیچ مشکلی هم با هم ندارن...
در ویستا هم به راحتی از امنیت هردو می تونید استفاده کنید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا حق...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N@VID (09-11-08)
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزيز نسخه 64bit از Eset Smart Security خيلي خوب روي ويستا كار مي كنه و سرعتش بالاست. ميتونيمن بیت دیفندر رو نصب کردم از لحاظ کامل بودن عالی بود عالییییییی...اما خیلی سرعت رو می گرفت چه تو نت چه تو حالت عادی...اما خوب بود...!!!حالا مب خوام عوض کنم...اینارو دارم یه پیشنها بدید لطفاً که رو ویستا 64 نصب کنم مرسی!:
ANTIVIRUS:
1.norton
2.Bitdefender
3.avira
4.nod32
5.mc afee
internet security:
kasper2009
kasper 7
eset buisnes
syantec
zone alarm
ممنون می شم زودتر کمک بدین
ضمن اينكه Eset Smart Security داري Avira رو هم نصب كني. (هيچ مشكلي ايجاد نمي كنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
متاسفانه Avira جز آنتي ويروس هايي هست كه زياد شناخته شده نيست. (تو ايران كه 90% نمي شناسنش)سلام :
علي جان اين ها رو گفتي ... گردن ما از مو نازکتر !
ولي يک چيز رو يادت رفت بگي ...
Avira کجاي تست آنتي ويروس هاي جهان هست ؟!
NOD32 کجاي تست انتي ويروس هاي جهان هست !
تست هم زياد ديدم اكثرا Avira رو تو تست نذاشته بودند. اگه تستي از Avira و مقايسه اون داري بذار تا محظوظ بشيم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تمام آنتي ويروس ها رو نصب و امتحان كردم ولي هيج كدوم به اندازه McAfee VirusScan و Avast اعصابمو خورد نكردند. به همين خاطر Avast رو جز نظر سنجي نذاشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (I Hate Avast)AVAST و NOD32 اولین ضد ویروس هائی بودند که تو ویستا درست کار میکردن سازگاری خوبی دارد .
عضو VIP شهرسختافزار
خوب ميايم Eset Smart Security رو نصب مي كنيم كه Firewall هم داره!! نظر من نصب ZoneAlarm AntiSpyware هست چون اكثر سيستم ها در مقابل Spyware ها ايمن نيستند. (Eset smart Security كه اصلا بخش Spyware ش خوب كار نمي كنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )با سلام...
فکر می کنم استفاده ی هم زمان از Zone Alarm Pro 7.0.473 و Eset AntiVirus 3.0.672 می تونه امنیت هر سیستمی رو تامین کنه...
با توجه به این که هیچ مشکلی هم با هم ندارن...
در ویستا هم به راحتی از امنیت هردو می تونید استفاده کنید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا حق...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
يه Firewall قدرتمتدي هست به Comodo Firewall كه خيلي برنامه سبك و ايمني هست. (اونايي كه با ZoneAlarm مشكل دارند پيشنهاد مي كنم يه بار نصبش كنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
از نظر شناسايي BackDoor و application هاي آلوده برنامه Spyware Doctor از همه برنامه ها بهتر عمل مي كنه.
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth (09-11-08)
کاربر شهرسختافزار
PC Cillin تو لیست نیست !
|
|
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
دروودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط psat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا از نظر سرعت،بیت دیفندر بسیار ضعیف عمل می کنه،ونیز تعداد فایلهای اسکن نشده در بیت،بسیار بیشتر از ناد و یا کسپر هست!
هوش مصنوعی اش هم که ضعیف هست،میمونه دیتابیس،که آپدیت اونهم درایران سالها طول میکشه!!!
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed25 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا نظرات کارشناسی اینطوری مطرح ننماییدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده مدتهاست آنتی ویروس های مختلف را با لایسنس خریداری میکردم و بعد از تست اکثراونها
تنها Bitdefender InternetSecurity بود که توانست منرا راضی بگرداند.
افت سرعت بشرطی که دارای یک سیستم ضعیف باشید، احساس میکنید اما با پردازنده های
چند هسته ایی اصلا مشکلی ندارد، اگر حافظه درستی داشته باشید که دیگر اصلا مشکلی
نخواهید داشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در خصوص هوش مصونعی و قدرتش کافی است به نتایج مسابقات و آزمایشاتی که توسط موسسات
تحقیقاتی روی آنتی ویروس ها انجام میشود، نگاهی بیندازید تا ببینید در این دو سه سال همیشه
مقام اول را در اختیار داشته استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاسپر اسکای را هیچ وقت قبول ندارم، قدرتش را زیر سئوال نمیبرم اما همیشه مشکل هنگ شدن
با آنرا داشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل برای سیستم های معمولی برای اینکه مشکلی نداشته باشند، همیشه یک آنتی ویروس
Nod32 که روزانه آپدیت میشود را بهمراه فایروال Outpost (که همه چی شبکه را نشون میدهد)
نصب میکنم.
در خصوص Outpost باید بگویم از قویترین فایروال هاست که ZoneAlarm هرگز به پای آن نخواهد رسیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط yemojud در تاریخ 10-11-08 انجام شده است
عضو VIP شهرسختافزار
شما PC Cllin ي كه اصلا هيچ نسخه اي بروز به بيرون نميده رو آنتي ويروس حساب مي كني؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدPC Cillin تو لیست نیست !
اسم بردن آنتي ويروس خيلي راحته ولي من اونايي رو كه Top بودن گذاشتم.(آنتي ويروس هايي مثل Tookit و I Love You هم هستند ولي كي استفاده مي كنه)
به هر حال بنا به درخواست دوستان Avast و PC Cilin هم بزودي اضافه مي شود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به Bit Defender ي كه يكي از بهترين هاي جهان هست نبايد اين طوري حرف بزني (اميدوارم منظورتون نسخه 2009 نبوده باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )دروود
اتفاقا از نظر سرعت،بیت دیفندر بسیار ضعیف عمل می کنه،ونیز تعداد فایلهای اسکن نشده در بیت،بسیار بیشتر از ناد و یا کسپر هست!
هوش مصنوعی اش هم که ضعیف هست،میمونه دیتابیس،که آپدیت اونهم درایران سالها طول میکشه!!!
درسته اين جا بر اساس تجربيات و مستندات حرف مي زنيم ولي شما از كجا فهميديد:
و همچنين:هوش مصنوعی اش هم که ضعیف هست
اين حرفاتون زياد درست از آب در نمياد. اگه چيزي مي دوني بگو تا بشنويم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداتفاقا از نظر سرعت،بیت دیفندر بسیار ضعیف عمل می کنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من از mcafee 8.5 enterprise استفاده می کنم که پچ و اپ دیتش را به راحتی میشه گرفت .
در مورد فایروال comodo را به دوستان پیشنهاد می کنم.
™Ali (10-11-08)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks