بد نیست با توجه به صجبت های نوید جان یه مقایسه ای داشته باشیم. یعنی NOD32 VS AVIRA
خودم هر دو آنتی ویروس رو سیستمم الان نصب هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Avira این مورد رو با گزینه های بسیار پیشرفته تر داره!تو نسخه نود32 که با تنظيماتش ، خودت مي توني پاک کردن يا حبس کردن يا نابود کردن ويروس رو انجام بدي ...
جالبه Avira وقتی My Computer رو باز می کنی ویروس AutoRun رو شناسایی می کنه چه برسه به Flash باز کردن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیديکي از خوبي هاي نود 32 اين هست که به محض اينکه مثلا بخواهي يک فلش ويروسي رو بازکني با پنجره اي
که حاوي پيام خطر و آدرس فايل ويروسي هست مواجه مي شي ...
بد نیست Avira رو نصب کنی و سرعتش رو با Nod32 مقایسه کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (نتیجه قابل حدسه Avira سرعتش بالاتره )يکي ديگر از خوبي هاي نود سرعت اسکن فايل هاست ...
تا به حال Avira رو آپدیت نکردم! چون هر ویروسی که داشتم شناسایی کرده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیديکي ديگر از خوبي هاي ديگرش آپ ديت مختصر و مفيدي هست که در بدترين حالت 10 دقيقه طول مي کشه که
اون هم زماني اتفاق مي افته که تازه نصبش کني و فايل آپ ديتش رو تو فيل هاش کپي کني ...
برای این مورد بحث و جدال های زیادی هست و بعضی ها معتقدند که Database Center اون تو مسیر نصب آنتی ویروس هست و اون فایل های که تو پوشه Updfiles هستند فقط یه مشت Temp بیشتر نیستند!!در نود 32 نسخه 3 فايل هاي آپ ديت در پوشه اي با آدرس زير ذخيره مي شود :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ESET\ESET NOD32 Antivirus\Updfiles
در نود 32 نسخه 2 فايل هاي آپ ديت در پوشه اي با آدرس زير ذخيره مي شود :
C:\Program Files\ESET\Updfiles
البته خودم هنوز شک دارم که Database Center این آنتی ویروس کجاست؟؟
ما که قانون CopyRight نداریم و از این نظر مشکلی نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدهميشه هم سعي کنيد از نسخه کامل يک آنتي ويروس استفاده کنيد نه رايگان و آزمايشي
با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks