Rezasam1 (30-09-16)
این دقیق نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط My_asus برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل دقیق رم ها و مادربرد قید بشه . رم ها را تک به تک تست کنید با
PASSMARK MEMTEST
شات با برنامه CPU-Z
از قسمت CPU-MAIN-SPD-MEMORY
همچنین اسکرین شات با برنامه HWMONITOR
Rezasam1 (30-09-16)
کاربر شهرسختافزار
باشه میفرستم به نظر شما میشه از پاور باشه یه تعمیر کار میگفت با پاور هست مشکل یا خازن برد سیستم تازس حیفه بره تعمیر
بنظر من از پاوره چون وقتی سیستم خاموشه صدای ویز ویز خیلی کمی داره پاور
|
|
این موارد رو بفرستید تا دقیق بررسی کنم . قطعاتتون لازم نیست تعمیر بشه . هم برد و هم پاور گارانتی معتبر دارند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط My_asus برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (30-09-16)
کاربر شهرسختافزار
یعنی اواژنگ برای یه خازن کل برد
یا پاور رو تعویض میکنه ؟؟؟؟
شما ابتدا مواردی که گفتم را ارائه کنید تا نظر بدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط My_asus برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بستگی به ایراد دارد . این تصور شماست که از خازن هست . باید بررسی بشه توسط کارشناس
ایرادهای پاور هم عموما به صورت ریستارت های رندوم هست .
Rezasam1 (30-09-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنون حتما ارسال مکینم
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط My_asus برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تجربه بنده در مورد مشابه، مربوط به یک فلش usb بود که اگر به سیستم متصل میشد زمان بوت روی لودینگ گیر میکرد
گفتم مطرح کنم شاید مشکل شما هم یک همچین موردی باشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks