1-انواع ویروس را شناسایی کنه
2-سریع اپدیت بشه
3-سریع اسکن کنه
نظرتون چیه کاسپر دارم بعد نیست شما چی میگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
1-انواع ویروس را شناسایی کنه
2-سریع اپدیت بشه
3-سریع اسکن کنه
نظرتون چیه کاسپر دارم بعد نیست شما چی میگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
کاربر شهرسختافزار
http://www.av-test.org/en/tests/home-user/mayjun-2012/
نود 32 خوبه ولی کسپرسکی قویتره یه سری به لینک بالا بزن
کاربر شهرسختافزار
http://internet-security-suite-review.toptenreviews.com/
اینم هست درضمن تا یادم نرفته بگم من هم نود 32 داشتم هم کسپر ولی بدون هیچ تعصبی کسپر یه مقدار سنگینتر هست نسبت به نود ولی کارایی بهتری داره ولی کارایی نود ورژن 5.2.9.1 واقعا نسبت به سری قبل بهتر شده اگه سیستمتون پایین هست نود بهتره براتون درپایان از هر نوع انتی ویروسی خواستین استفاده کنین بهتره اورجینال باشه
کاربر شهرسختافزار
کاملا با نظر مظاهر جان موافقم و الان خود من چند سالی میشه که از Nod 32 استفاده میکنم و تا حالا با هیچ مشکلی روبرو نشدم . من آنتی ویروسهای دیگه ای رو هم امتحان کردم ولی به نظرم Nod 32 بهتر از اونا عمل میکنه . موفق و پیروز باشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M.B : ASRock Z97 OC Formula
CPU : Intel Core i7-4790K
RAM : Kingston HyperX Beast 8GB (2x4GB) - 2400
VGA : Intel HD Graphics 4600
SSD : Samsung 840 Pro 128GB
H.D.D : Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm SATA3
CPU Cooler : XSPC RayStorm Copper - RX360 - Photon 270 - D5 Vario
Power : Corsair AX1200i
Case : Cooler Master HAF X
|
|
بزرگترین و پرفروشترین محصولان امنتی مربط به غول امنیتی دنیا symantec هست و بهترین محصولش برای کاربران خانگی Norton Internet security هست که بسیار سبکه و در عین حال بسیار قدرتمند هست و آپدیت اون بسیار کم حجم هست ( یکبار فایل آپدیت رو دانلود کنید یا با لیو آپدیت برنامه رو اپ دیت کنید و بعد از اون دیگه خیالتون راحته )
DX400
کاربر شهرسختافزار
محمد عزیز قبلا با ای پی ایران میتونستی بری توی سایت نورنون ولی دانلود نمیتونستی بکنی 2 از چند وقت پیش دیگه نمیشه با ای پی ایران اکانت درست کنی تو سایت نورتون تا چند وقت دیگه هم فکر کنم نورتون هم مثل avgویا avastمارو تحریم کننبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با عرضه ویندوز 8 فکر می کنم نگرانی کاربران برای نصب ویروسیاب بسیار کم خواهد شد.
ماکروسافت آنتی ویروس خود ( اسنشیال ) را به صورت پیشفرض به درون ویندوز دیفندر برده که همراه با سیستم عامل نصب می شود.
در این 2-3 سال این آنتی ویروس مراحل تکمیل خود را سپری کرده و همکنون به اندازه ای سبک است که حضور آن به هیچ عنوان احساس نخواد شد.
این آنتی ویروس به همراه سیستم عامل نصب و آپدیت شده و با قدرت از سیستم شما در مقابل ویروسها محافظت می نماید.
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
بهترین آنتی ویروس ها از نظر سرعت آپدیت شدن و اسکن کردن nod32 و بعدی کسپر می باشد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks