تو نسخه antivirus plus من باگی ندیدم .تو این تست ها av-comparatives نتایج trendmicro هم جالب بود.نقل قول:
Printable View
تو نسخه antivirus plus من باگی ندیدم .تو این تست ها av-comparatives نتایج trendmicro هم جالب بود.نقل قول:
بررسی های سایت pcmag به واقعیت نزدیک تر هست برای مثال پرفورمنس یا کارایی کسپرسکی و بیت دفندر در سایت av-test در نوع Internet Security عدد 6 از 6 هست واقعا" دروغ و محال هست
مخصوصا کسپرسکی در کندی سیستم و بیت دفندر در کندی اینترنت نقش زیادی دارن
در حالیکه تست پی سی مگزیم به واقعیت نزدیک تر هست 3 از 5
یکنفر رو پیدا کنید از محافظ اینترنتی کسپرسکی نهایت کارایی یعنی 6 از 6 av-test رو تایید کنه
AntiRun
یه برنامه خیلی خوب هم واسه کشتن ویروسAutorun ورودی های USB و رم ریدر ها هست...
البته این تنها کار برنامه نیست یک کار خیلی مهم انجام میده که در ادامه توضیح میدم:
تا حالا براتون اتفاق افتاده که هارد اکسترنالتونو یا فلشتونو Safly Remove کنید ، بعد یه دفعه یادتون بیاد که ای ی ی ی ی داد فلان چیزو یادم رفت توش بریزم....مجبور میشید فلشو در بیارید و دوباره بزنیدش تو....
اما اگه این برنامه رو داشته باشید دیگه لازم به این کارا نیست....
البته این موردی که گفتم بیشتر به درد هارد های اکسترنال میخوره ، چون براشون خوب نیست که هی برقشون قطع و وصل بشه....
تا از این برنامه استفاده نکنید مزایاشو متوجه نمیشید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
.................................................. .................................................. .................................................. ............
AntiRun 2.6 Pro Final یک نرم افزار امنیتی کوچک است که سیستم شما را در برابر ویروس هایی بر پایه Autorun حفاظت می کند. خطر اجرای ویروس از طریق Autorun در هنگام اتصال دستگاه هایی مانند USB Drive، SD Card، هاردهای اکسترنال، دوربین های دیجیتال و … به سیستم وجود دارد.
Antirun در مرحله اول قابلیت اجرای اتوماتیک (Autorun) دستگاه متصل شده را غیرفعال کرده که همین امر کمک بسیاری به اجرا نشدن ویروس و یا بدافزار می کند.
با اتصال دستگاه به سیستم، Antirun آن را به سرعت برای یافتن ویروس Autorun اسکن می کند که در صورت نیاز امکان پاکسازی آن نیز فراهم است.
.................................................. .................................................. .................................................. ............
دوست عزیزنقل قول:
اوج شکوفایی و قدرت ترندمایکرو یا میکرو به قول شما برمیگرده به ارائه نسخه تیتانیوم در سال 2012
با نگاهی به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] متوجه میشیم که این آنتی ویروس به قول شما پر سن و سال تا قبل سال 2012 نتایج ضعیفی کسب کرده
باوجود نمره بسیار پایین 2.5 از 6 حتی موفق به دریافت گواهی AV هم نشد در صورتیکه کسپرسکی در همین نتیجه از 6 نمره 5 و گواهی گرفت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] با نتیجه 3.5 از 6 با محصول تیتانیوم به گواهی برسه که رقیبش کسپرسکی با 5.5 از 6 همچنان در صدر بود
سرانجام در اکتبر 2012 با محصول Titanium Maximum Security 2013
توانست به پای قدرتهای امنیتی برسه پس نتیچه میگیرم این شرکت از سال 1988 که تاسیس شد تا اکتبر2012 کاره خاصی انجام نداده
اما در مورد مشتریان
شاید جالب باشه براتون بدونید که شرکت CheckPoint سازنده محصولات امنیتی ZoneAlarm در محصول Extreme خودش از موتوره کسپرسکی استفاده میکنه
این هم لیست 73 شرکت که از تکنولوژی های کسپرسکی استفاده میکنند از جمله معروفترین ها :
IBM , GIGABYTE , ASUS , CISCO
در ضمن آنتی ویروس کسپرسکی در تمام تستهای وب سایت های مطرح خارجی و داخلی از جمله پلیس سایبری ایران پیشنهاد شده و مورد تایید هست
ترندمایکرو هم جزو آنتی ویروسهای برتر هست منم قبول دارم اما نه اینکه بخوایم بخاطر قدیمی بودنش اون رو سر تر از بقیه بدونیم
از لحاظ تکنولوژی حرفی نیست اما بعد از سال 2012 یعنی فقط 3 سال هست تونسته خودی نشون بده
دوست عزیز به نظر من اگه آمار های کسپر دروغ بود ، این همه طرفدار نمیداشت...آمارها دروغن مردم که احمق نیستن!!!!!نقل قول:
نمیدونم کسپر چه هیزم تری به شما فروخته؟؟؟
گله و شکایت دوستان از کسپر بیشتر به خاطر کند کردن سیستم بود ، که اون هم با مدیریت درست به سادگی قابل حله...
ما هم قبول داریم این اسم هایی که الآن معروفن(که یکیشون کسپره) خدا نیستن ، ولی این دلیل نمیشه که بگیم آشغالن...
ممنون از رضا جان(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) به خاطر این طراحی زیباشون ، واقعا برای تاپیک یه چنین جلد خوشگلی لازم بود:
به گزارش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]شرکت Symantec بدافزاری رو شناسایی کرده که از سال 2008 فعال بوده
داشتن یک آنتی ویروس قدرتمند چه حسه خوبی داره واقعا" !
فقط و فقط انتی ویروس AVIRA
من که نگفتم حرفه ای هستم....من عین این یارو هستم::127fs3556139:نقل قول:
اما آدم حرفه ای زیاد دیدم ، که کسپر رو میپرستن...البته ماهم نمیگیم که خداست...میگیم خوووووووبه
سلامت باشی برادرنقل قول:
میگم شما یه لطفی کن
همین توضیحاتی که اینجا برای ما دادین به پلیس سایبری ایران هم بدین تا کسپرسکی رو از لیست منتخب خودش حذف کنه که دیگه کسی نخره
مرکزه ماهر هم برای وزارت ارتباطات هست حتما" یه چیزی میدونه که زده
خودت رو خسته نکن من نه کسپرسکی دارم نه ترندمایکرو
اگر هم بخوام پیشنهاد بدم فقط Bitdefender Antivirus Plus رو پیشنهاد میدم