پاسخ: بهترین آنتی ویروس: معرفی آنتی ویروس جدید و بی دردسر
نقل قول:
دوستان من زیاد اهل استفاده از آنتی ویروس نیستم ولی تو کامپیوترهای شرکت میخوام آنتی ویروس نصب کنم چون میدونید که ممکنه خطرات بیشتری این کامپیوترها رو تهدید کنه.
حالا به نظر شما سبک ترین و در عین حال قدرمتند ترین آنتی ویروس ( که توازن خوبی بین این دو ویژکی داشته باشه ) از نظر خودتون کدومه؟
الان نسخه Free آنتی ویروس AVG رو دارم و به نظر خودم خوبه. خوشحال میشم شما هم نظرتونو بگید.
وحید جان به نظر من یه نیم نگاهی به Comodo هم داشته باش...نمره ی خوبی رو کسب کرده...Free هم هست...
نقل قول:
وحید جان به نظر من یه نیم نگاهی به Comodo هم داشته باش...نمره ی خوبی رو کسب کرده...Free هم هست...
مرسی داداش حتما تست میکنم و خبرشو اعلام میکنم اینجا :wink:
نقل قول:
دوستان من زیاد اهل استفاده از آنتی ویروس نیستم ولی تو کامپیوترهای شرکت میخوام آنتی ویروس نصب کنم چون میدونید که ممکنه خطرات بیشتری این کامپیوترها رو تهدید کنه.
حالا به نظر شما سبک ترین و در عین حال قدرمتند ترین آنتی ویروس ( که توازن خوبی بین این دو ویژکی داشته باشه ) از نظر خودتون کدومه؟
الان نسخه Free آنتی ویروس AVG رو دارم و به نظر خودم خوبه. خوشحال میشم شما هم نظرتونو بگید.
من به شما Avira یا Bitdifender رو توصیه میکنم، سبک، با نرخ تشخیص بالا، هوش مصنوعی عالی
متاسفانه این قدر توی خدمات و نرم افزار های ایرانی Malware و Back door و ... دیدم که به شخصه ترجیح میدم استفاده نکنم به خصوص برای آنتی ویروس + کاربران بیشتر نرم افزار های خارجی باعث میشه که سریعتر ویروس ها را شناسایی کنند و بروز رسانی کنند.
دوستان Kaspersky 2014 من تموم شد لایسنسش امروز، یکساله سه کاربره داشتم. از حیث اینکه مشکل امنیتی داشته باشم، واقعاً خوب بود با اینکه سیستم من برحسب کار وب مستری اصولاً مرجع Malware ها، ویروس ها و ... است. اما چند بار اذیت کرد سر اینکه خیلی کند میکرد سیستم را و باید دوباره نصب میکردم.
خوشحال میشم اگه دوستانی که متخصص یا علاقه مند هستند در این زمینه طبق آخرین آمار منتشر شده توسط سایت ها و ارگان های متعبر و نسبتاً معتبر،برترین های 2015 را معرفی کنند. این طور که خوندم Kaspersky و BitDefender کماکان در صدر هستند ؟
در حال حاضر آخرین بررسی برای 5 آنتی ویروس برتر نسخه 2014 برای سایت PCMAG هست که اکثر برنامه های معروف رو هم بررسی با جدول انجام داده
برترینهای 2015 معمولا آخر سال 2015 بطور کلی معرفی میشن اما همان برترینهای 2014 نیز مجدد تونستن در نسخه 2015 آوارد ادیتور بگیرند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در مورد آنتی ویروس ها و فایروال های رایگان اگه به بررسی هاشون دقت کنید توانایی دفع حملات فیشینگ و اکسپلویت رو ندارن
فقط ضد ویروس جاسوس و تروجان هستند بیشتر مناسب مکانهایی مثل کتابخانه ها هستند که نیازی به
گشت و گذار در اینترنت و خریدهای آنلاین ندارند
حملات اکسپلویت معمولا" از طریق بنرهای فلش . فایلهای اکروبات و جاوا . مدیاپلیرها و.. انجام میشن
آنتی ویروسهای لایسنس دار تازه بعضی هاشون میتونن کاملا" دفع کنند چه رسد به رایگان
نقل قول:
متاسفانه این قدر توی خدمات و نرم افزار های ایرانی Malware و Back door و ... دیدم که به شخصه ترجیح میدم استفاده نکنم به خصوص برای آنتی ویروس + کاربران بیشتر نرم افزار های خارجی باعث میشه که سریعتر ویروس ها را شناسایی کنند و بروز رسانی کنند.
دوستان Kaspersky 2014 من تموم شد لایسنسش امروز، یکساله سه کاربره داشتم. از حیث اینکه مشکل امنیتی داشته باشم، واقعاً خوب بود با اینکه سیستم من برحسب کار وب مستری اصولاً مرجع Malware ها، ویروس ها و ... است. اما چند بار اذیت کرد سر اینکه خیلی کند میکرد سیستم را و باید دوباره نصب میکردم.
خوشحال میشم اگه دوستانی که متخصص یا علاقه مند هستند در این زمینه طبق آخرین آمار منتشر شده توسط سایت ها و ارگان های متعبر و نسبتاً معتبر،برترین های 2015 را معرفی کنند. این طور که خوندم Kaspersky و BitDefender کماکان در صدر هستند ؟
شهریار جان طبق آماری که من از برو بچ شهر سخت افزار دارم ، حرفه ای ها به دنبال Bitdefender هستند و معمولی ها (مثل خودم) به دنبال Comodo و Avast
به نظر من Bit برای شما از همه مناسب تره
نقل قول:
من چند ساله از avast free antivirus استفاده می کنم
اگر کوچکترین مشکلی باهاش داشتم عوض میکردم و یه آنتی ویروس با لایسنس میگرفتم ولی به جرات میگم بهترین انتخاب کاربر خونگی هست
هم کرکش نمیکنید و لایسنس رایگان میگیرید هم بسیار سبک و کارآمد هست
اخیرا هم تحریم آی پی ایران رو برداشته و به راحتی میتونید آپدیتش کنید
من تو سال های 2008 تا2011 از آواست استفاده میکردم....واقعا فوق العاده بود....
چند وقت پیش هم یکی از بستگان که مهندس کامپیوتره آواست رو پیشنهاد کرد....
نقل قول:
شهریار جان من دوباره بیت دفندر 2015 گرفتم .من نسخه اینترنت سکوریتی نمیگیرم .چون به شدت سیستم رو کند میکنه و واقعا سری قبل هم که بیت داشتم راضی بودم .در حال حاضر بهترین منبع av-comparatives هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون دوستان اما من آنتی ویروس ساده کفاف کارم را نمیده و باید حتماً Internet Security باشه.
انتخابم بین این سه تاست:
Kaspersky IS 2015
Bitdefender TS 2015
Norton Security 2015
شنیدم Bitdefender باگ زیاد داره توی UI اش و قابلیت هاش ، درسته ؟:1. (27):