با سلام خدمت دوستان گلم . همه ما میدونیم که انتخاب آنتی ویروس بیشتر سلیقه ای هستش و عمدتا بر میگرده به قدرت سخت افزار شما . و گر نه اصولا تمام اینها همه یک کار رو انجام میدند .و اینم میدونیم که صرف داشتن یک اینترنت سیکوریتی و یا انتی ویروس به تنهایی نمیتونید امنیت خوبی داشته باشید من خودم سالهاست که دارم کسپر استفاده میکنم . بیشتر از 10 ساله
خصوصا کمپانی کسپر با این ورزن مولتی دیوایس 2015 خوب نسبت به قبل خیلی سریعتر و رون تر شد . منتها در کنار این همیشه از آنتی ملوربیت هم استفاده میکنم . که این دو در کنار هم به راحتی کار میکنند و مشکلی هم هیچ وقت نداشتم با هیچ کدومشون و یک نکته راجع به کسپر اینکه من این نرم افزار رو بر روی 2500 تا کلاینت تقربا 5 سال هست دارم استفاده میکنم و پشتیبانی . هنوز تا حالا نداشتم سیستمی که بخواد بابت ویروسی شدن ویندوز عوض شه . اون هم با کاربرانی که خیلی هاشون فرق شیفت و دیلیت رو نمیدونند و هر چی گیرشون بیاد به این سیستمها وصل میکنند و میزنند
در کل من نظرم روی کسپر مثبت هستش . با این توضیح که در ورزنهای مختلف امکانات خیلی متفاوتی به شما میده . حتی ورژن شبکه ایش برای یک ادمین شبکه بسیار کمک کننده هستش در کارهای شبکه و ابزارهایی که در اختیار شما قرار میده

Bookmarks