با سلام به دوستان
آنتی ویروس 360 qihoo یک آنتی ویروس کاملا رایگان و فوق العاده قدرتمند هست که به همگی استفاده از این انتی ویروس رو پیشنهاد میکنم.این آنتی ویروس مجهز به 5 موتور هست:
1-موتور بیت دیفندر 2-موتور اویرا 3-موتور خود 360 4-موتور سیستم ابری 360 5-موتور بهینه سازی سیستم شما
ترکیب اصولی موتورها در کنار قدرت شناسایی فوق العاده این آنتی ویروس خصوصا در حالت آنلاین (به دلیل استفاده از تکنولوژی جدید ابری)امنیت کامل و مثال زدنی رو برای سیستم شما به ارمغان میاره. آپدیت راحت و بدون درد سر در کنار محیط بسیار زیبا و کاربردی این آنتی ویروس هم از نقاط برجسته ی این محصول امنینی می باشد.شاید تنها ایراد این انتی ویروس نداشتن فایر وال باشه.من در سایت 360 برای مسولان سایت نوشتم که چرا فایروال نداره که در جواب گفتند درسته که فایروال نداره.ولی ابزاری در آنتی ویروس تعبیه شده که تقریبا کار فایروال رو انجام میده.البته اگه تمایل داشته باشید میتونید در کنار این بسته امنیتی از فایروال قدرتمند کومودو نیز استفاده کنید.در آزمونهای تمامی سایتهای معتبر این انتی ویروس هر روز داره عملکرد بهتری رو ارائه میده و رتبه ها و عملکردش در هر آزمون رو به بهبود هست.اگه به همین صورت ادامه بده قطعا یکی از بهترین ابزارهای امنیتی در دنیا هست.مطلب آخر هم شاید تصور کنید با داشتن 5 موتور این آنتی ویروس خیلی باید سنگین باشه.در حالیکه واقعا سبکه!این یک شعار یا حرف تبلیغاتی نیست آقایون.این انتی ویروس واقعا سبکه و در حالیت عادی نصف آنتی ویروس ایست اسمارت سکیوریتی از منابع رم و سی پی یو استفاده میکنه.در حالت سکیوریتی که قوی ترین حالت آنتی ویروس 360 هست البته کمی سنگین میشه و حدودا در حد انتی ویروس بیت دیفندر اینترنت سکیوریتی از منابع رم و پردازنده استفاده میکنه.البته سبک بودن خصوصا برای سیستم های امروزی خیلی مهم نیست و فراموش نکنیم که هدف از نصب آنتی ویروس برقراری امنیت هست.بس زوم کنید روی امنیت!
بگذریم!
آنتی ویروس اشامپو هم از موتورهای بیت دیفندر و امسیسافت استفاده میکنه و آنتی ویروس بسیار کامل و خوبیه.ولی خوب رایگان نیست.آنتی ویروس پاندا گلوبال هم که البته رایگان نیست هم فوق العاده کامل و قدرتمنده.پاندا کلود هم که رایگانه و علی رقم نداشتن فایروال بازم انتی ویروس خوبیه.اوست و ای وی جی و اف سکیور و نورتون و بولگارد هم اصلا برای استفاده پیشنهاد نمیشه.اویرا و ایست و کاسپر هم آنتی ویروس های قابل اعتمادی هستند.
بنده شخصا تجربه ی کار با تمام آنتی ویروسهایی که در این پست ازشون نام بردم رو دارم و اگه سوال یا هر مطلبی درباره ی آنتی ویروس های فوق بود در خدمت دوستان هستم.(اگه وقت کنم بیام)
با مهر ...

Bookmarks