K1LOU (28-08-10)
K1LOU (28-08-10)
|
|
mcafee بهترین انتخاب (نظر شخصی)
کاربر شهرسختافزار
NOD32 !!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mmey3am برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mmey3am برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا اسمي از eset smart security 4 نيست
بهترين به دليل سرعت بالا . عدم اشغال زياد حافظه و درگير كردن سيستم . قدرت بالا در شناسايي ويروسها . مهمترين دليل ابديت خوب و اسان و كم حجم براي ملت دايل آپ اينترنت زغالي اين مرز و بوم
قبلا يك تايپيك با همين عنوان وجود داشت يك دلي هم به پستتون اضافه كنيد
Comodo Internet Security
D J V A H I D (28-08-10)
Kaspersky Internet Security هم فایروا داره و هم آنتی ویروس من سالهاست دارم استفاده می کنم و مشکلی نداشتم باهاش.
یه سوال این eset دو نسخه داره antivirus edition و smart security edition امکانش هست که هر دو رو با هم استفاده کرد یا فقط میشه از یکیش استفاده کرد و کدوم نسخه به درد یه سیستم میخوره که هم وب گردی میکنه و هم با انواع حافظه ها که سی دی ... که ویروسی هستن سروکار داره
کاربر شهرسختافزار
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Khornaf برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخه eset smart security نسخه اي است كه داراي فايروال است و به درد سيستمي ميخوره كه در اينترنت زياد وبگردي ميكنه و به انواع سايتها سر ميزنه
فكر مي كنم يكي رو ميتوني نصب كني . البته نيازي هم به نصب دو تا با هم نيست چون نسخه eset smart security تمام امكانات نسخه قبلي رو داره و يك سري امكانات اضافه تر
Comodo Internet Security
D J V A H I D (28-08-10), Khornaf (28-08-10)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
پیشنهاد ما esset smart security به دلایل فراوان ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
Norton Internet Security 2010
DX400
برای همیر nod30 را ننوشتم من خودم nod32 داشتم
یه روز تصمیم گرفتم avira بریزم آپدیت هم کردم وقتی اسکن کرد 13ترجان 2اسپایور 6 ویروس پیدا کرد
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks