دوست گرامی بابت یک لپتاپ تعداد زیادی تاپیک ایجاد کردید . یک تاپیک ایجاد میکردید و تمام سوالاتون رو میپرسیدید .
این برنامه اتو اورکلاک کارت گرافیک هست . مقداری قدرت گرافیک رو افزایش میده . البته باید ببینید چند درجه حرارت GPU رو افزایش میده .
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایسوس تو قسمت درایور های لپتاپ g550jx یه برنامه داره با اسمه gpu tweak
من دانلودش کردم نوشته اورکلاک گرافیک و دمای گرافیک . سرعت چرخش فن ها رو نشون داده
وقتی میزنم رو اورکلاک و فن اسپید بعد چند ثانیه فن با سرعت 6000 دور میچرخه و دیگه هیچ گزینه ای برای تنظیم دستی اورکلاک نداره
حالا میخواستم بدونم این گزنیه ی اور کلاک رو عال بزارم تو بازی؟ اصلا موضوع چیه؟
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
دوست گرامی بابت یک لپتاپ تعداد زیادی تاپیک ایجاد کردید . یک تاپیک ایجاد میکردید و تمام سوالاتون رو میپرسیدید .
این برنامه اتو اورکلاک کارت گرافیک هست . مقداری قدرت گرافیک رو افزایش میده . البته باید ببینید چند درجه حرارت GPU رو افزایش میده .
کاربر شهرسختافزار
چشم ببخشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یعنی من تو بازی تیک دوتا گزینه رو بزنم؟؟؟
واین که اون تیک گزینه دوم رو میزنم سرعت فن خیلی زیاد میشه مشکلی پیش نمیاره؟
در کل سرعت فن بالا میره که دما رو کنترل کنه . میل خودتون هست به نظرم تاثیر زیادی نداره این اورکلاکینگ .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط black storm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alksdj (14-08-15), black storm (14-08-15)
همکار انجمن اورکلاک
با سلام خدمت شما دوست عزیز همانطور که آقا امید فرمودن این برنامه برای اور کلاک گرافیک و کنترل فن گرافیک هست
دوست عزیز یک پیشنهاد دارم این هست که اصلا از اورکلاک گرافیک پرهیز کنید چون با اور کلاک گرافیک باید فن رو هم بالا ببرید و این امر باعث کاهش طول عمر گرافیک و فن ها میشوند و همچنین باید برای اورکلاک به تغذیه گرافیک هم فشار میاد و این امر باعث گرم شدن برد مادربورد و... میشود توی لپ تاپ اورکلاک اصلا پیشنهاد نمیشه مگر اینکه کسی بخواد رکورد بزنه
با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروشگاه Dolphin OC ( آدرس : مشهد مجتمع تک طبفه اول واحد 212 )
0513-7639462-3
AMD>INTEL (14-08-15), black storm (14-08-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks