سلام خدمت دوستان
از میلاد عزیز بابت ایجاد این تاپیک تشکر می کنم. فقط تنها Player مهمی که جا انداختی GOM Player هست که محبوبیت زیادی هم داره. گزینه FLV Player هم به درد نمی خوره چون این پلیر مخصوص فایل های FLV هست و واسه بقیه فرمت ها کاربرد نداره.
اما مطمئن باشید که KMPlayer از تمام پخش کننده ها قوی تره و Option های بسیار زیادی رو در اختیار میذاره ! تنها کمبودی که من می تونم ببینم اینه که تو پخش DVD از نرم افزار Power DVD ضعیف تره ! متاسفانه نمی دونم چرا نسخه های جدیدتر KMP باگ های بیش تری دارند و روز به روز بدتر از دیروز میشن !
اما دوستانی که وقتی یه ویدئو رو عقب و جلو میبرن و برنامه هنگ میکنه، یه راه حل واسشون دارم :
- وارد برنامه بشید و کلید F2 رو بزنید.
- به بخش Filter Control و سپس Splitter برید.
- تمام گزینه ها رو به Gabest تغییر بدید. (واسه MP3 لازم نیست، چون من مشکلی توش نمی بینم! )
با این کار برنامه دیگه هنگ نمی کنه، چون اشکال اصلی از همین Splitter هاست !
یکی از دوستان گفت KMP فیلم های HD رو Slow Motion پخش میکنه، که البته رو همه سیستم ها این طور نیست. ولی واسه حل این مشکل، برنامه رو باز کنید. روی صفحه برنامه کلیک سمت راست کنید. اول چک کنید که منوی حرفه ای رو فعال کرده باشید. یعنی برید تو قسمت Options و تیک Advanced Menu رو بزنید. حالا دوباره روی صفحه برنامه کلیک سمت راست کنید. حالا برید قسمت Video - Advanced و تیک گزینه SuperSpeed Mode رو بزنید. هم چنین حتما زیرش گزینه Present : Speed - 1GHZ رو انتخاب کنید. این طوری این مشکل هم حل میشه.
در خصوص اون سوال اردلان بزرگ، هم باید بگم Haali یک Matroska Splitter است نه Video Renderer !
اگر منظورت Video Decoder است (به احتمال خیلی زیاد) بهترین برنامه ffdshow هست که اکثر Codec ها رو اجرا میکنه و تنظیمات زیادی رو هم داره. در کل علاوه بر Decoding واسه Encoding هم استفاده میشه که به نظرم این برنامه هم از عجایب دنیای مولتی مدیاست !
تصویر زیر تنظیمات Video Decoder برنامه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تصویر زیر VFW Configuration برنامه که تو تصویر کدک هایی رو که Encode میکنه رو نشون دادم :
البته بعضی ها میان K-Lite Mega Codec Pack رو نصب میکنن که خود این برنامه هم از ترکیب چند برنامه مثل ffdshow, Haali Media Splitter , vobsub , Real Alternative, On2 VP7 , Xvid VFW , DivX VFW , X264 VFW و چندین Splitter و DLL گوناگون استفاده میکنه و سیستم هم در کل سنگین میشه !
موفق باشید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks