بله با استفاده از فلش بوتیبل . از نرم افزار Rufus استفاده کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
بله با استفاده از فلش بوتیبل . از نرم افزار Rufus استفاده کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
mehdinet (10-07-16)
ممنون فقط اگه فلش رو bootable کنم قابلیت برگشت داره که دوباره بتونم فلش رو بصورت عادی استفاده کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aaron Swartz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله . مشکلی نیست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط حجم فلش باید 8 گیگ یا بیشتر باشه. روی بعضی فلش های 4 گیگ بگیرنگیر داره و درست بوتیبل نمیشه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
mehdinet (10-07-16)
فلشم 32 گیگه فقط اگه بسوزه 60 تومن میپره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aaron Swartz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما خودتون تا حالا امتحان کردین این روش رو؟ چون من قبلا با ویندوز 7 یه بار سعی کردم این کار رو بکنم ولی بوت نمیشد
بله صد بار امتحان کردم. کار کردن با این نرم افزار خیلی راحت هست و فلش تون مشکلی براش پیش نمیاد. بنظرم ویندوز 8.1 بهتر و سبکتر و بروزتر از 7 هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdinet برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
...
|
|
خیلی ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Aaron Swartz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks