سلام دوستان
موقع نصب بعضی نرم افزار ها مثل شبیه ساز اندروید ، نرو و ... این ارور رو میده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکل چیه؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان
موقع نصب بعضی نرم افزار ها مثل شبیه ساز اندروید ، نرو و ... این ارور رو میده
مشکل چیه؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
این موارد رو در این لینک چک کنید (انجمن پشتیبانی مایکروسافت)
آخرین ویرایش توسط Mehrdad.A 88 در تاریخ 16-12-15 انجام شده است
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
کاربر شهرسختافزار
اینکارو هم کردم ولی فایده نداشتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
انگلیسیم زیاد خوب نیسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوستان خواهشا کمک کنید
میخوام SDK رو نصب کنم ولی نمیشه
این رو نصب کنید باید درست بشه . winamp نصب کردی ؟
Download - NSIS
کاربر شهرسختافزار
کدوم رو نصب کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر، Winamp نصب نکردم
|
|
کاربر شهرسختافزار
نصب کردم ولی بازم هنگام نصب نرو همون اخطار رو میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آنتی ویروس AVIRA FREE رو نصب کنید . اپدیت کنید سیستم رو اسکن کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza-norouzi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alireza-norouzi (17-12-15)
کاربر شهرسختافزار
ممکنه این مشکلات وجود داشته باشه:
1. شاید فایل کامل دانلود نشده
2. فایل دانلود شد دستکاری شده
3. کامپیوتر ویروسی شده
این کارها رو میتونی امتحان کنی شاید درست شد:
1. اسم فایل EXE رو به اسم کوتاه تغییر بده
2. برنامه رو از یک جای دیگه دوباره دانلود کن
3. آنتی ویروس رو آپدیت کن
4. کامپیوتر رو اسکن کن ممکنه ویروس داشته باشه
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks