درود
دوستان تو نرم افزار VMware Workstation Pro چطور گرافیک رو به طور مناسب به اشتراک بزارم ؟
(سیستم عامل مجازی : ویندوز XP هست میخوام گرافیک رو درست بشناسه آیا این امکان هست؟)
کاربر شهرسختافزار
|
|
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت گرافیک رو میخواید به اشتراک بزارید؟؟؟
یعنی قدرتش رو؟؟؟؟
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
salpc (06-04-16)
کاربر شهرسختافزار
آری.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pr0m3en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قدرت مناسبی رو داشته باشه که بشه مثلا از Core Clock ش که 700 mhz هست (اگه بشه کل ش اگه نشه نصفش بشه مثلا 400 mhz)
خوب الان هم همینکار رو میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هرچی سیستم استفاده نکنه اون استفاده میکنه
میزان رمضان و پردازنده هم میتونید افزایش بدید تا بیشتر از قدرتش استفاده کنید
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
salpc (06-04-16)
کاربر شهرسختافزار
من از VRAM اگیگ رو گذاشتم ولی تو مجازی 128 قابل استفاده هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pr0m3en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
این مشکل ش حل نمیشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks