خب من موقع نصب درایو هارو new کردم تا شناسایی بشن ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب من موقع نصب درایو هارو new کردم تا شناسایی بشن ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
از توی ویندوز با برنامه AIDA64 چیپ مادربرد دستگاه رو بهم بگو تا ببینم چه میشه کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ar1ian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این روش رفتید
How to: Change SATA Modes After Windows Installation
Ar1ian (21-07-16)
والا همونطور که عرض کردم الان ویندوز روش نصب نیست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز 10 رو تست کنید .نباید با نصب درایورهای بصورت کامل این مشکل باشه . یکبار نصب کنید روی حالت AHCI .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ar1ian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (22-07-16)
ارور میگه که Ensure that the disk's controller is enabled in the computer's bios menu منظورش دقیقاً چیه که نمیزاره رو درایوم ویندوز نصب کنم
- - - Updated - - -
خب روی این سری از لپتاپ ها فقط ویندوز 10 نصب میشه ( بخاطر درایوراش )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 تا درایو ساختم که به صورت Primary هستند و واسم جالبه که اجازه نصب نمیده ....
روی چه حالتی این پیغام میده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ar1ian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AHCI
RAID ?
Aaron Swartz (22-07-16)
|
|
گفتم که رو حالت Raid ! رو حالت AHCI به راحتی نصب میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks