توی تنظیمات بایوس دستگاه حالت RAID وجود داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ar1ian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی تنظیمات بایوس دستگاه حالت RAID وجود داره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ar1ian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ar1ian (21-07-16)
|
|
بله در قسمت Sata Config دو حالت وجود داره AHCI اگه اشتباه نگم با RAID
- - - Updated - - -
در ضمن رو حالت AHCI به راحتی نصب میشه ... اما رو حالت Raid به هیچ وجه نصب نمیشه
در حالت RAID باید درایور ها ADD بشه .تا هارد شناسایی بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ar1ian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب من موقع نصب درایو هارو new کردم تا شناسایی بشن ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از توی ویندوز با برنامه AIDA64 چیپ مادربرد دستگاه رو بهم بگو تا ببینم چه میشه کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ar1ian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از این روش رفتید
How to: Change SATA Modes After Windows Installation
Ar1ian (21-07-16)
والا همونطور که عرض کردم الان ویندوز روش نصب نیست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
ویندوز 10 رو تست کنید .نباید با نصب درایورهای بصورت کامل این مشکل باشه . یکبار نصب کنید روی حالت AHCI .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ar1ian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (22-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks