سلام دوستان من متن ارور رو تو گوگل هم زدم چیزی پیدا نکردم
مشکلش چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرستاده شده از LT30pِ من با Tapatalk
سلام دوستان من متن ارور رو تو گوگل هم زدم چیزی پیدا نکردم
مشکلش چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
متن ارور
Access violation at address 759C990B in module 'USER 32dl.'Read of address 007B396
یجا این متن زیرو خوندم و انجام دادم ولی بازم نشد
با سلام
دوست عزیز بهتر است یک بار این برنامه را Uninstall کرده، سیستم را Restart و دوباره آن را در مسیری جدید نصب کنید. قبل از اجرا مجددا سیستم را Restart و Crack را به درستی در شاخه نصب کپی و اجرا کرده و برنامه را اجرا کنید.
کمی تجربه و همچنین خواندن با دقت این پیغامها شما را در رفع آنها و تشخیص منشا بروز آنها کمک می کند.
دوست عزیز به این نکته توجه داشته باشید که کامپیوتر مانند یک انسان با شما صحبت کرده و توصیه های لازم را برای جلوگیری از بروز خطا و یا کمک برای رفع آن به شما میدهد.
مثلا خیلی برنامه ها بعد از نصب از کاربر می خواهند که سیستم را Restart کند ولی کاربران این کار را نمی کنند و به مشکل بر می خورند.
موفق باشید.
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 14-10-18 انجام شده است
esy2esy (14-10-18)
وقتی نرمافزارو اجرا میکنم و میخوام از یک سی دی ایمیج بگیرم همچین اروری میدهفرستاده شده از LT30pِ من با Tapatalkبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-سورس برنامه ناقص استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esy2esy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- کرک مورد استفاده برای این برنامه ایراد دارد
esy2esy (14-10-18)
ورژنشو تغییر دادم کرک رو هم درست انجام دادم
|
نتیجه چی شد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esy2esy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر باز مشکل داشت احتمالا فایل های سیستمی ویندوزت مشکل پیدا کرده
CMD رو در حالت ادمین بالا بیار و کامند زیر را تایپ کن
sfc/scannow
نتیجه که تغییری نکرد و همانطور بود
ویندوز 7 بهتره یا 8 برای یک سیستم ضعیف
3 رم -1 گرافیک -سی پی یو یادم نیسفرستاده شده از LT30pِ من با Tapatalkبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ویندوز 7 نصب کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esy2esy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks