کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من مدتی است آنتی ویروس ناد 32 ورژن 8 را نصب کردم و لایسنس قانونی تریال گرفتم و اکتیو کردم . حال مشکلی که هست اینه که بیشتر مواقع آپدیت نمیشه و ارور میده :
Virus signaturre database update ended with an error
undocumented serious error (0x1106
در ضمن لایسنس هم معتبر است چون از ایران ستاب گرفتم و سالهاست که از این سایت خریداری میکنم و مشکلی نیست .
آخرین ویرایش توسط unlimited در تاریخ 05-11-14 انجام شده است
|
|
mehrdad_ab (06-11-14), Rezasam1 (05-11-14), unlimited (05-11-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام رفیق کدوم کارها رو ؟
از سرعت اینترنتتوتن مطمئنید؟
دایالاپ هستین؟
Rezasam1 (05-11-14)
لینک رو باز کنید و تمام کارها بصورت تصویری توضیح داده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (05-11-14)
کاربر شهرسختافزار
ای دی اس ال دارم و سرعت 265
|
|
کاربر شهرسختافزار
تنظیمات را هم دقیق انجام دادم ولی باز هم تا حدود 24000 کیلو بایت از حدود 34000 کیلو بایت آپدیت می شه ولی دوباره ارور 0x1106 را میدهد .
پیشنهاد میکنم یکبار کاملا انیستال کنید و دوباره نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (05-11-14)
کاربر شهرسختافزار
یکبار اینستال کردم و دوباره نصب کردم و آپدیت شد اما برای یک بار یعنی 1/11/2014 و دوباره از آن تاریخ دیگر آپدیت نشده
ساعت کامپیوتر شما با ساعت جهانی تنظیم شده ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط unlimited برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (06-11-14), mehrdad_ab (06-11-14), Rezasam1 (06-11-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks