جوان زحمت نرم افزار ها رو هم می کشیدی که کار رو کامل می کردی در هر صورت ممنون
کاربر شهرسختافزار
جوان زحمت نرم افزار ها رو هم می کشیدی که کار رو کامل می کردی در هر صورت ممنون
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام
راستش اينطوزي براي من هم سخت بود ولي متاسفانه تا به حال به صورت tumbnail آپلود نکرده بودم به همين خاطر نمي دونستم بايد چطور آپ کنمسلام K1 جان شما که زحمت کشیدید و عکس هارو در شهر سخت افزار آپلود کردید . چرا به صورت Tumbnail قرار نمیدید که هم کم حجم تر باشه هم شکیل تر !
در اين مورد هم من دو روز انواع سايتها رو امتحان کردم مثل box.net يا medifire و... که اين دو نرم افزار رو اپلود کنم ولي متاسفانه نشد حجمي هم نداشتن ولي نمي دونم چرا اپلود نمي شد به همين خاطر و همچنين نداشتن اينترنت درست و حسابي که مشکل اصلي من بوده به اين صورت قرار دادم . اگه تنستم اصلاح مي کنمجوان زحمت نرم افزار ها رو هم می کشیدی که کار رو کامل می کردی در هر صورت ممنون
با تشکر
Comodo Internet Security
Saeed-Milan (28-06-10)
کاربر شهرسختافزار
فدای سرت همین هم عالی بود البته برای عکس ها از گزینه سوم استفاده کن تا کوچیکتر بزاریشون باز هم سپاس گذارم برادربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام و تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeed-Milan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور از گزينه سوم کدوم قسمت و در کجا هست من هميشه از گزينه direct link استفاده کردم منظور شما در بين لينکها گزينه سوم است ؟
با تشکر
Comodo Internet Security
کاربر شهرسختافزار
نه عزیز گزینه سوم از Copy ها رو می گم اونی که نوشته Clickable Forum Codeبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط key1lou برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks