شهریار خوب منم منظورم این بود که نمیشه برتری داد به اون یکی ! ، من هر دو رو با هم دارم ، هر کدوم یه موقع به کار میان .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SSA Super V.I.P
شهریار خوب منم منظورم این بود که نمیشه برتری داد به اون یکی ! ، من هر دو رو با هم دارم ، هر کدوم یه موقع به کار میان .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
|
|
कभी हार
خوب بگو عزیزم کجا ها و چه خصوصیاتی دارند تا بشه بررسی کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sAsAn.K برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- بالاخره در کل یکی را برتری بده هر چند سخته . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
sAsAn.K (05-06-08)
اربیت به خاطر پشتیبانی از کل پروتکلها + P2P + قابلیت تنظیم دانلود چند فایل پشت سر هم و ...
رایگان بودن + پشتیبانی خوب برای دانلود از یوتابه و ... که موزیک رو از جایی خاص اجرا میکنن
البته IDM هم خوبه ولی فقط در سرعت که اون هم فرقی با اربیت نداره به طور مثال IDM برای من 60 سرعت میده اربیت 58 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و هزاران دلیل دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
امیر جان امکاناتی که دلیل انتخابت روی اربیت هست را میشه دقیق تر بگی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks